Φώτης Σπύρος: «Δυο φορές έχω αφήσει φίλες μου εγκύους»

«Λυπάμαι που πλήγωσα τους γονείς μου»

Καλεσμένος στον Θέμο Αναστασιάδη και στην εκπομπή «Όλα μπιπ» ήταν χθες ο Φώτης Σπύρος ο οποιός πρόσφατα δημοσιοποίησε την απόφαση του να παντρευτεί στο εξωτερικό τον 21χρονο σύντροφο του. Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως θα ήθελε να φτιάξει τη σχέση με τους γονείς του και μίλησε ακόμα για την επιθυμία του να κάνει ένα παιδί.

«Με τους γονείς μου δε μιλάμε. Φαντάζομαι δε θα είναι και ευτυχισμένοι. Είμαι πάρα πολύ πληγωμένος, επειδή έχουν πληγωθεί από όλη την κατάσταση. Το ήξεραν πριν από εμένα για εμένα. Λίγο πολύ το περιμέναν. Είχαν γίνει κρούσεις. Μακάρι μόλις παικτεί η εκπομπή να με πάρουν ένα τηλέφωνο και να μου πουν «έλα να φάμε». Θα είναι το πιο ευτυχισμένο πράγμα στη ζωή μου.»

«Δυο φορές έχω αφήσει έγκυες γυναίκες και δεν το κρατήσαμε. Ήθελα πολύ. Δε το θέλαν. Το έριξαν» δήλωσε ο Φώτης Σπύρος ο οποιός δήλωσε πως στο γάμο του θα έχει περίπου 40 καλεσμένους των οποίων τα έξοδα για το ταξίδι θα καλύψει ο ίδιος.

 https://www.youtube.com/embed/cTk8i5d3bso

Αναφερόμενος στην τηλεόραση: «Ουσιαστικά την τηλεόραση την μίσησα γιατί έκανα πολύ. Έχω κάνει 28 σίριαλ, 22 ταινίες. Ούτε καν τα θυμάμαι. Το τελευταίο ήταν «Ο κύριος και η κυρία Πελς» στον ΑΝΤ1 πριν 3 χρόνια. Δεν έχω ανάγκη να βγω στην τηλεόραση. Δεν είναι κάποιο σίριαλ το οποίο το λατρεύω και μου αρέσει και θέλω να βγω. Ανεβάζω όποιες παραστάσεις θέλω, με όποιους ηθοποιούς θέλω, με όποιους σκηνοθέτες θέλω και με τα λεφτά τα δικά μου.»

https://www.youtube.com/embed/j8FbAu9JLfc