Φώτης Σεργουλόπουλος – Μαρία Μπακοδήμου: Ποιο είναι το τηλεοπτικό τους μέλλον;

Φώτης Σεργουλόπουλος - Μαρία Μπακοδήμου

Τι συμβαίνει με το επί πολλά χρόνια τηλεοπτικό δίδυμο;

Μετά από πολλά χρόνια, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου μας άφησαν με ένα μεγάλο ερωτηματικό στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν. Ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα των δύο παρουσιαστών;

Οι συνεχείς αλλαγές στην ώρα προβολής του ΦΜ Live, μαζί με την φυσιολογική κόπωση που παρουσίασε το concept, έφεραν πριν από μερικές εβδομάδες το οριστικό τέλος της εκπομπής. Τότε ξεκίνησαν και οι συζητήσεις των παρουσιαστών με το Star -και όχι μόνο- για την επόμενη σεζόν. Κι ενώ ένα ένα τα κομμάτια του τηλεοπτικού παζλ άρχισαν να συμπληρώνονται, ο Φώτης και η Μαρία δεν «έπιασαν» λιμάνι.

Η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι για πρωινή εκπομπή, απορρίφθηκε από τους παρουσιαστές, η μεσημεριανό απογευματινή ζώνη του Star κατέβασε ρολά -τουλάχιστον προς το παρόν- κι έτσι, οι επιλογές περιορίστηκαν. Φήμες ήθελαν τον Φώτη να φλερτάρει με την παρουσίαση του «The Voice» και την Μαρία με το «Shopping Monster». Στην πορεία φαίνεται πως «πάγωσαν» και τα δύο και οι παρουσιαστές για την ώρα δεν έχουν βρει «απάγκιο».

Δείτε όλα όσα συζητήθηκαν στην εκπομπή «Πρωινούλι»: