Φώτης Μεταξόπουλος για DWTS: «Βάζουν μέσα καραγκιόζηδες»

«Τι το ήθελες αυτό με τον Λάκη Γαβαλά; Δεν μπορώ να ανεχτώ...».

Συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα Καλά» παραχώρησε ο Φώτης Μεταξόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε με σκληρά λόγια στο «Dancing With The Stars» και μίλησε για “καραγκιόζηδες”.

«Παρακολουθώ πολύ λίγα πράγματα στην τηλεόραση. Δεν βλέπω τα Dancing, δεν μπορώ να τα δω γιατί κάνουν πράγματα για την τηλεθέαση. Δεν λέει αλήθεια η τηλεόραση, λέει ψέμματα και πράγματα που τσιγκλάνε τον κόσμο για να τα βλέπει. Δεν μου έχουν κάνει πρόταση για να είμαι κριτής. Έχουν κάνει στον γιο μου, τα 'λεγε έξω από τα δόντια και δεν θέλουν. Πρέπει να λες αυτά που σου λένε. Δεν μπορώ να δω αυτές τις επιτροπές, βάζουν ανίδεους ανθρώπους.

Τι το ήθελες αυτό με τον Λάκη Γαβαλά; Τι επιτροπή; Δεν μπορώ να ανεχτώ κριτική από ανθρώπους ψευδούς. Με φαντάζεσαι εμένα στο ίδιο τραπέζι με αυτούς τους ανθρώπους; Θα είχα σκάσει. Να είναι σοβαροί άνθρωποι, ναι. Δίπλα στη Δανδουλάκη να κάτσω, δίπλα στον Κωστάλα να κάτσω, από εκεί και πέρα πώς να κάτσω, με ποιον; Τι σχέση έχουν, τι δουλειά έχουν; Όχι μόνο δεν είναι, βάζουν μέσα και καραγκιόζηδες».