Φωτεινή Ψυχίδου: «Άδειασε» τον Σαμπάνη και τα έβαλε με τον Λιάγκα!

Χείμαρρος η δημοσιογράφος: «Δεν μίλησα ποτέ άσχημα για το διαζύγιο μου, δεν εξέθεσα προσωπικές και δύσκολες στιγμές. Όσο για τον καναπέ...»

Η Φωτεινή Ψυχίδου άφησε για λίγο τα ρεπορτάζ της και βρέθηκε στο πλατό του «ΦΜ live» για μια προσωπική της υπόθεση. Η δημοσιογράφος έχει βρεθεί στο προσκήνιο μετά το χωρισμό της από τον Μπάμπη Στόκα και τη σχέση της με τον Δημήτρη Κοργιαλά, ενώ πριν από λίγες ημέρες με ένα κείμενο της στο Facebook άσκησε σκληρή κριτική στους έντεχνους καλλιτέχνες. Μιλώντας στην Μαρία Μπακοδήμου και στον Φώτη Σεργουλόπουλο, η Φωτεινή Ψυχίδου διευκρίνισε τα λεγόμενα της ως προς τον πρώην σύζυγο της, δήλωσε ότι την ενόχλησαν τα λεγόμενα του Γιώργου Λιάγκα και «άδειασε» τον Γιώρο Σαμπάνη…
«Θα ήταν άδικο να τους βάλω όλους στην πυρά και να μην βάλω τον Μπάμπη που κάνει στίχους – μουσική Σαμπάνη. Δεν είναι κακό, αλλά δεν είναι και καλό για εμένα που είμαι υπερπροστατευτική απέναντι στον Μπάμπη και κρίνω ότι μετά από ποιητές τεράστιους, τον Μάνο Ελευθερίου και τον Άλκη Αλκαίο, είναι λάθος του να τραγουδήσει Σαμπάνη. Η γνώμη μου είναι ότι ο Σαμπάνης εκτελεί τον Αγγελάκα και τον Ιωαννίδη εξ επαφής και με καλάσνικοφ. Ο Σαμπάνης είναι το θέμα μου, δεν είναι ο Μπάμπης. Ο Μπάμπης είναι καλλιτεχνάρα.

Με ενόχλησε που βγήκε ο κ. Λιάγκας και είπε ότι «τα εν οίκω μη εν δήμω»… Εγώ δεν έβγαλα τα «εν οίκω» μου. Εμένα το τι συνέβη στην προσωπική μου ζωή το ξέρουν εσείς, που είστε πολύ στενοί μου συνεργάτες χρόνια, οι φίλοι μου οι πολύ δικοί μου και το οικογενειακό μου περιβάλλον. Δεν μίλησα ποτέ άσχημα για το διαζύγιο μου, δεν εξέθεσα προσωπικές και δύσκολες στιγμές. Όσο για τον καναπέ, είπα ότι ταιριάζουμε με τον Κοργιαλά στο «έξω μας», γιατί με τον Μπάμπη μας είχε πεθάνει ο καναπές, άλλο τυπάκι το ένα, άλλο τυπάκι το άλλο. Εγώ με τον Δημήτρη βγαίνουμε ταιριάζουμε, δηλαδή τι θα θέλαμε; Να έχουμε τον Στόκα να χορεύει electro; Το φαντάζεστε; Δε του πάει.»

https://www.youtube.com/embed/iawFjtIYh6g