Formula 1: Πέφτει η αυλαία της σεζόν στο Άμπου Ντάμπι

Στις 15:00 ξεκινάει ο αγώνας, στον Alpha…

Δεκαοκτώ Κυριακές με άφθονο θέαμα σε πίστες κάθε είδους. Δεκαοκτώ μάχες, με πάθος και συγκινήσεις. Μετά από εννέα μήνες ταξιδιού ανά την υφήλιο, ήρθε η στιγμή για το μεγάλο φινάλε του φετινού παγκόσμιου πρωταθλήματος της F1.

Μπορεί οι παγκόσμιοι τίτλοι να έχουν ήδη κριθεί, με τους Lewis Hamilton και Mercedes AMG Petronas να πανηγυρίζουν, ωστόσο, όπως σε κάθε μορφή αγώνων, το γόητρο και ο εγωισμός μπορεί να αποτελέσουν το καλύτερο κίνητρο! Οι κορυφαίοι οδηγοί του κόσμου είναι έτοιμοι να δώσουν την τελευταία τους «παράσταση», την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, στο Άμπου Ντάμπι, σε ένα σιρκουί-στολίδι. Μία αριστερόστροφη, υπέρ-σύγχρονη πίστα, φτιαγμένη πάνω στο τεχνητό νησί Γιας, που μαγεύει με την εικόνα της. Τα μονοθέσια περνούν κάτω από το ξενοδοχείο της πίστας, σε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό που συναρπάζει. Αυτό είναι άλλωστε το μοναδικό Grand Prix στο καλεντάρι της F1, που εκκινεί με τον ήλιο να λάμπει και ολοκληρώνεται υπό το φως των προβολέων.

Hamilton, Rosberg, Vettel ή Raikkonen; Η απάντηση θα δοθεί μετά τους 55 γύρους. Η ζωντανή μετάδοση του αγώνα θα ξεκινήσει στις 15:00, με τον Πάνο Σεϊτανίδη στην περιγραφή και τους Σταμάτη Κατσίμη (οδηγός αγώνων) και Κώστα Μπιτσικώκο στον σχολιασμό. Μαζί τους θα βρίσκεται, ακόμη, η Αριάδνη Γερασιμίδου.

Περίπου μία ώρα νωρίτερα, στο «F1 Countdown» μπορείτε να απολαύσετε πλούσια θεματολογία για τη Formula 1 και το αυτοκίνητο. Στο www.alphatv.gr/f1 αναρτώνται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τις διοργανώσεις, ανασκόπηση και πλήρεις πίνακες κατάταξης όλων των Grand Prix. Επίσης, πληροφορίες για τις ομάδες, τους πιλότους, τις πίστες καθώς και το ημερολόγιο των διοργανώσεων.

Τέλος, στο www.alphatv.gr/live μεταδίδονται όλα τα Grand Prix σε live streaming.