Formula 1: Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας

Formula 1

Την Κυριακή 10 Ιουλίου στις 15:00 στην ΕΡΤ2.

Η Formula 1 μεταφέρεται στο Σίλβερστον της M. Βρετανίας για τον 10ο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Στον περσινό αγώνα, οι συνεχώς μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες είχαν ως αποτέλεσμα η πρωτιά να «αλλάξει χέρια» επτά φορές, πριν καταλήξει σ’ αυτά του «τοπικού ήρωα» Λιούις Χάμιλτον. Οι καιρικές προγνώσεις για το προσεχές Σαββατοκύριακο υποδεικνύουν ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κάτι αντίστοιχο και για το φετινό Grand Prix. Θα είναι άραγε ο καιρός, αυτός που θα αποτρέψει τη Mercedes από το να πετύχει την 4η συνεχόμενη νίκη της στο Σίλβερστον και θα δώσει την ευκαιρία σε κάποια άλλη ομάδα να διεκδικήσει την πρώτη θέση, ή η «κόντρα» Χάμιλτον-Ρόσμπεργκ θα συνεχίσει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού, μετά τη σύγκρουση που είχαν μεταξύ τους οι δύο οδηγοί στον προηγούμενο αγώνα, τη δεύτερη φορά για φέτος;

Οι 130.000 φίλαθλοι που θα επισκεφθούν φέτος την πίστα του Σίλβερστον, αλλά και τα εκατομμύρια των τηλεθεατών που θα δουν τον αγώνα από τις τηλεοράσεις τους, μπορεί να έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν άλλον έναν συναρπαστικό αγώνα της Formula 1.

Το Grand Prix της M. Βρετανίας αρχίζει στις 15:00, την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ert.gr. Μία ώρα νωρίτερα (14:00), θα προηγηθεί η μαγνητοσκοπημένη μετάδοση των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου.

Στα μικρόφωνα, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Νίκος Κορόβηλας και Ηλίας Παπαϊωάννου. Καλεσμένοι στο στούντιο, ο επικεφαλής Εταιρικής Επικοινωνίας Κεντρικής και ΝΑ Ευρώπης του BMW Group, Νίκος Ταγκούλης, καθώς και η δημοσιογράφος του Ειδικού Τύπου, Πόπη Παπαμιχαήλ.