Φωκάς Ευαγγελινός: Τι μας είπε για την παράσταση που σκηνοθετεί;

Στις 6 Μαΐου ξεκινούν οι παραστάσεις του «Priscilla - Η Βασίλισσα της Ερήμου»...

Πριν λίγες μέρες όμως είχαμε την ευκαιρία και τη χαρά να βρεθούμε στο θέατρο Badminton και να ζήσουμε από κοντά τη μαγεία του πολυβραβευμένου μιούζικαλ στο οποίο πρωταγωνιστούν  ο Φώτης Σεργουλόπουλος μαζί με τον Παναγιώτη Πετράκη και τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Κλείσε τώρα τα εισιτήριά σου για την παράσταση!

Εκεί συναντήσαμε και τον Φωκά Ευαγγελινό ο οποίος εκτός από τις χωρογραφίες έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία της παράστασης Priscilla.

Δείτε τι μας είπε:


Λίγα λόγια για την παράσταση

Η Priscilla αφηγείται την διασκεδαστική, αλλά και συγκινητική ιστορία τριών φίλων – drag queen καλλιτεχνών – που διασχίζουν την Αυστραλία από το Σύδνεϋ ως το Άλις Σπρινγκς, αφού ο Τικ (με καλλιτεχνικό όνομα Μίτζι) έχει προσκληθεί από την πρώην σύζυγό του Μάριον, για να παρουσιάσει το σώου του στο καζίνο που διευθύνει η Μάριον και να δει το γιο του που έχει γίνει 8 ετών. Οι Tick/Mitzi (Γιώργος Καπουτζίδης), Bernadette (Φώτης Σεργουλόπουλος) και Adam/Felicia (Παναγιώτης Πετράκης) πραγματοποιούν το δικό τους ταξίδι αυτογνωσίας καθώς διασχίζουν την έρημο της Αυστραλίας με ένα σαραβαλιασμένο λεωφορείο, που ονόμασαν Priscilla. Αναζητώντας την αγάπη και την φιλία, ανακαλύπτουν πολλά περισσότερα, από αυτά που ονειρεύονταν…

Κλείσε τώρα τα εισιτήριά σου για την παράσταση!