Flashback: Αφιέρωμα στην σειρά Λάμψη!

Το Σάββατο 12 Μαρτίου και την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 20:00, η εκπομπή «Flashback» φιλοδοξεί να μας ταξιδέψει στο χρόνο με ένα ειδικό αφιέρωμα στην μακροβιότερη τηλεοπτική σειρά φαντασίας της ελληνικής τηλεόρασης «Λάμψη».

Η σειρά που αγαπήθηκε από το κοινό και απέκτησε φανατικούς οπαδούς προβαλλόταν επί 14 ολόκληρα χρόνια από τον ΑΝΤ1. Αριθμεί 3.457 επεισόδια και συμμετείχαν 1.500 ηθοποιοί. Τα ονόματα των πρωταγωνιστών της ιστορικής σειράς Βίρνα και Γιάγκος Δράκος καθώς και η μεγάλη εταιρία Τζάιαντ βρίσκονται ακόμα και σήμερα στις σκέψεις όλων όσων την παρακολούθησαν. Το σενάριο έγραψε ο Νίκος Φώσκολος, ο οποίος αποθεώθηκε από τους ανθρώπους που συμμετείχαν στο αφιέρωμα.
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, στο ρόλο της παρουσιάστριας μας ξυπνάει αναμνήσεις της «Λάμψης» με συνεντεύξεις αγαπημένων ηθοποιών και σημαντικών συντελεστών που έχουν υπάρξει κομμάτι της, όπως η Άννα Ανδριανού, η Ντέλα Φώσκολου, ο Γιώργος Βασίλειου, η Έφη Πίκουλα, η Κάτια Δανδουλάκη, η Ελένη Κούρκουλα, ο Γιώργος Χριστοδούλου, η Λούκια Παπαδάκη, η Έλενα Μακρή – Λυμπέρη, ο Γιάννης Βασιλειάδης (σκηνοθέτης ), η Ντέπυ Γκολεμά, η Νόρα Κατσέλη, η Έλινα Ακριτίδου, η Καλλιόπη Ευαγγελίδου, ο Κώστας Δίγκας, ο Λίνος Χριστοδούλου, ο Κωστής Τερζάκης, η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου.
Ο κύκλος της αφιερωματικής εκπομπής για τη «Λάμψη» θα κλείσει με το τρίτο επεισόδιο, το οποίο και θα προβληθεί το ερχόμενο Σάββατο 19 Μαρτίου στις 20:00.