Φινάλε με χαμόγελα για Λιάγκα – Σκορδά! «Έχω δίπλα μου την καλύτερη παρουσιάστρια, σύζυγο και μάνα»!

«Το καλοκαίρι πέρυσι πήραμε μια απόφαση με την Φαίη να αλλάξουμε τηλεοπτική στέγη...»

Για 20 λεπτά ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αποχαιρετούσαν έναν – έναν ονομαστικά όλους τους συνεργάτες τους σε ένα κλίμα συγκινησιακό μεν, αλλά με πολλά χαμόγελα.

«Λέω να μη συγκινηθώ και κάθε χρόνο συγκινούμαι.», είπε ο Γιώργος αρχικά και ανέφερε τα εξής: «Το καλοκαίρι πέρυσι πήραμε μια απόφαση με την Φαίη να αλλάξουμε τηλεοπτική στέγη. Πριν από τέσσερα χρόνια πήραμε απόφαση να κάνουμε μαζί πρωινό. Λέγαμε να το κάνουμε για μία χρονιά, μετά λέμε ας το κάνουμε άλλη μία. Η αγάπη του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που αγκάλιασε όλη αυτή την προσπάθεια που, ειλικρινά, όσο μας στηρίζετε, μας αγαπάτε και βρίσκουμε τηλεοπτική στέγη για να κάνουμε αυτή τη ζεστή εκπομπή, θα είμαστε μαζί σας τα πρωινά σας. Αυτό είναι σαν συμβόλαιο τιμής με τους ανθρώπους που μας βλέπουν και μας τιμούν όλα αυτά τα χρόνια με την εμπιστοσύνη τους. Πραγματικά, στον ΑΝΤ1 βρήκαμε μια πολύ ζεστή αγκαλιά και από τους ανθρώπους του σταθμού». 

Η Φαίη με τη σειρά της είπε: «Είμαστε υπερτυχεροί που μας αγαπάτε, που κάνουμε αυτή τη δουλειά και μας βάζετε στο σπίτι σας καθημερινά. Το εκτιμούμε και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας δίνετε αυτή την ευκαιρία να ζούμε μοναδικές στιγμές» 

Στο τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει ιδιαίτερα την Φαίη Σκορδά: «Θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου και συμπαρουσιάστριά μου, την Φαίη Σκορδά. Σαφώς είναι γυναικεία εκπομπή το Πρωινό και αυτή έχει τον πρώτο ρόλο γιατί είναι γυναίκα. Είναι ότι καλύτερο θα μπορούσα να έχω ως συμπαρουσιάστρια και είμαι τυχερός ότι εκτός από την καλύτερη παρουσιάστρια στην Ελλάδα, έχω δίπλα μου και την καλύτερη σύζυγο και κυρίως την καλύτερη μάνα που θα μπορούσα να έχω».

//www.youtube.com/embed/Ezp7YfCgxVQ

Διαβάστε ακόμα:

Έκλαψε η Λίτσα Πατέρα! Φαίη Σκορδά: «Μη τυχόν και ξανακούσω κάτι»!

Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά με την Σάσα Σταμάτη: «Έλειπα 40 μέρες! Άσε με…»