Φίλιππος Σοφιανός: «Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι φανταχτερό»

«Εύχομαι να πετύχει αυτή η ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αν δεν πετύχει...»

Ο Φίλιππος Σοφιανός μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή «Μία» για την απόφαση του να ζήσει μόνομα στην Κύπρο, ενώ μεταξύ άλλων σχολίασε και το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι ένα αποτέλεσμα φανταχτερό, φαντεζί. Είναι πολύ μεγάλη ανατροπή και αλλαγή. Ο Θεός να βάλει το χέρι του και να πάει καλά. Να γίνει πέρα από το momentum το σημερινό, ότι «ναι» έγινε, πραγματικά ήταν μετακίνηση τόσου μεγάλου αριθμού ψηφοφόρων για ένα κόμμα που δεν είχε βγει ποτέ μπροστά, να γίνεται κόμμα εξουσίας. Είναι μια τεράστια αλλαγή όπως αυτή που είχε γίνει το 1981 με το νεοσύστατο ΠΑΣΟΚ που πήρε την εξουσία και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε μετά από τόσα χρόνια διακυβέρνησης. Και όπως είναι σωστό να λέμε για τις ιστορικές στιγμές, η ιστορική στιγμή δεν είναι σήμερα. Ιστορική στιγμή θα την χαρακτηρίσουμε μετά από κάποια χρόνια. Αν θα είναι πραγματικά ιστορική.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με όλη μου την καρδιά και με όλη μου την ψυχή. Εύχομαι να πετύχει αυτή η ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αν δεν πετύχει την άλλη συνταγή την έχουμε δοκιμάσει και ξέρουμε όλοι πολύ καλά που φτάσαμε. Αν αποτύχει και αυτή τότε τα πράγματα θα είναι απελπιστικά« ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φίλιππος Σοφιανός