Φαίη Σκορδά: Την είπε στην Σάσα Σταμάτη και εκείνη απάντησε με μπηχτή για Λιάγκα!

Σάσα Σταμάτη

«Την έδωσε» η Μπαρμπαρίγου στον αέρα!

Σε δύσκολη θέση έφερε η Φαίη Σκορδά την Σάσα Σταμάτη με την on air παρατήρηση της. Η δημοσιογράφος τριγυρνούσε στο πλατό του Πρωινού ξυπόλητη και η Φαίη δεν άντεχε να την βλέπει, μέχρι που έβαλε τις φωνές: «Τι γυρνάς μες στο στούντιο κοπέλα μου ξυπόλητη; Να σου πω κάτι; Θα πάθεις μητρικά. Δηλαδή μην το κάνεις αυτό το πράγμα. Δεν είναι ωραίο να είσαι ξυπόλητη. Δεν είναι ωραίο να περπατάς ξυπόλητη. Πήγαινε βάλε τα παπούτσια σου.»

[dfp_ads id=236982]

Η δημοσιογράφος εμφανίστηκε όντως ξυπόλητη πίσω από την κάμερα να κάνει τα παράπονά της και να αφήνει το «καρφί» της για τον Γιώργο Λιάγκα σε σχέση με το φαγητό που ετοίμαζε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Μου βάλατε μόνο σαλάτα. Ο σολομός είναι μόνο για τον Γιώργο;»

«Τώρα τον ψήνει η γυναίκα» απάντησε η Φαίη Σκορδά.

«Όχι, είναι έτοιμος» συνέχισε η δημοσιογράφος δείχνοντας το πιάτο που είχαν για βιτρίνα για το φαγητό που ετοίμαζαν σήμερα.

«Αυτό το δείχνουμε.»

«Όχι αυτό είναι για τον Γιώργο, εντάξει» επέμεινε η Σάσα Σταμάτη και η Φαίη Σκορδά συνέχισε να της φωνάζει να βάλει τα παπούτσια της, «απειλώντας» της μάλιστα…: «Πήγαινε βάλε τα παπούτσια σου! Πήγαινε βάλε παπούτσια. Θα πάρω την κυρία Κατίνα τηλέφωνο τώρα.»

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου πάλι «την έδωσε» για τον καθημερινό διάλογο που κάνουν γύρω από το φαγητό….«Κάθε πρωί έρχεται που είμαι μέσα στον πανικό που μου μιλάνε από τα ακουστικά, μου μιλάνε οι απέναντι, μου μιλάνε οι κάμερες, μου μιλάει το ξύδι το βαλσάμικο και έρχεται η Σάσα και μου λέει «Πεθαίνω, πεινάω τώρα τώρα, θέλω να φάω τώρα. Της λέω Σάσα μου κάτσε 5 λεπτά να τελειώσει η εκπομπή. Να φάω αυτό, να φάω αυτό που είναι έτοιμο. Κάθε πρωί τα ίδια. Δεν βαρέθηκες τόσα χρόνια; Λες και την αφήνουμε νηστική ρε παιδί μου.»