Φαίη Σκορδά: Τι είπε για το μέλλον της στο ΑΝΤ1;

«Δεν έχουμε κάνει ακόμα το ραντεβού...».

Η Φαίη Σκορδά ήταν η πρώτη καλεσμένη της Μαρίας Μπεκατώρου στο Πρωινό ΣουΚου. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στον αέρα της εκπομπής για τα μελλοντικά της σχέδια, ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε ένα ακόμα παιδάκι και ειδικά ένα κοριτσάκι: «Θα ήθελα ένα κοριτσάκι κάποια στιγμή. Θέλω πολύ».

Όσον αφορά το επαγγελματικό μέλλον το δικό της και του Γιώργου Λιάγκα, είπε: «Δεν μου αρέσουν τα παιχνιδάκια και από την πρώτη στιγμή λέω αυτά που είναι. Εγώ έχω προτιμήσει αυτό που είναι, αυτό να λέω. Εμείς όταν ήρθαμε στον ΑΝΤ1 η πρόταση που μας έγινε ήταν δύο χρόνια συν ένα, το οποίο ανανεώνεται από το κανάλι. Εμένα αυτό μου έδωσε μεγάλη χαρά γιατί σου λένε ότι σε εμπιστευόμαστε.

Δεν έχει να κάνει με τα νούμερα τηλεθέασης και με την πρωτιά που έχει έρθει όλα αυτά τα χρόνια. Είναι η εμπιστοσύνη και μένα με έκανε να αισθανθώ πάρα πολύ ωραία. Και ήταν ένας πολύ σημαντικός λόγος για να πούμε το ναι. Οπότε έχουμε ακόμα ένα χρόνο. Δεν έχουμε κάνει ακόμα το ραντεβού, αλλά ακούσαμε τον κύριο Λάτσιο στην δική μας κάμερα, βγήκε και είπε ότι προφανώς συνεχίζουμε και του χρόνου. Ο ΑΝΤ1 είναι οικογένεια».