Η Φαίη Σκορδά ρώτησε Μπέζο – Φιλιππίδη αν βλέπουν Survivor…

Survivor

Τι απάντησαν οι καλεσμένοι της Φαίης Σκορδά για το φαινόμενο του Survivor; Έχει επηρεάσει την προσέλευση θέατρα;

Ο Γιάννης Μπέζος, ο Πέτρος Φιλιππίδης, η Ναταλία Τσαλίκη και ο Βλαδίμηρος Κυριακής βρέθηκαν στο Πρωινό για να μιλήσουν για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν, όταν από μία ατάκα της Φαίης Σκορδά, η κουβέντα γύρισε στο Survivor.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης παραδέχτηκε πως βλέπει το Survivor, ενώ ο Γιάννης Μπέζος έχει παρακολουθήσει πολύ λίγο αποσπασματικά.

[dfp_ads id=236982]

«Τώρα βλέπουμε τα νούμερα του Survivor, το μετράμε σε απόλυτους αριθμούς. Εμείς έχουμε κάνει σειρές και περισσότερους θεατές από ότι έχει το Survivor τώρα. Αυτό δεν σήμαινε τίποτα. Απλώς τώρα, επειδή έχει μοιραστεί πολύ η πίτα και έχουν πέσει οι τηλεθεάσεις, κάνει μια εξαίρεση το Survivor και αυτό μας φαντάζει κάπως. Δεν είναι τωρινό φαινόμενο. Τα νούμερα αυτά γινόντουσαν και παλιότερα» ανέφερε σχετικά με το Survivor ο Γιάννης Μπέζος.

«Λέμε ας πούμε για την ποιότητα του Survivor… Κάποια από τα σίριαλ που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση σήμερα τα έχεις δει; Είναι πολύ χαμηλότερης ποιότητας από ότι είναι το Survivor. Όπως και άλλες εκπομπές. Η τηλεόραση είναι ένα εμπορικό μέσο. Είπε κανείς ότι είναι ένα μέσο που θα μας εισάγει ή θα μας μυήσει στην τέχνη; Όποιος το πιστεύει αυτό είναι αφελής» σημείωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Θεωρούν πως έχει επηρεάσει την προσέλευση στα θέατρα; Δείτε όσα είπαν στην Φαίη Σκορδά.