Η Φαίη Σκορδά πήρε θέση στην κόντρα Μενεγάκη – Καινούργιου για το σπίτι Κωστόπουλου

Φαίη Σκορδά

"Μεγάλωσε μια οικογένεια εκεί. Και 500 ευρώ να στο δώσουν δεν το παίρνεις. Θα σε ακολουθεί πάντα μια μαύρη σκιά, δεν το κάνεις"!

Όλα ξεκίνησαν από ένα ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, σύμφωνα με το οποίο η Ελένη Μενεγάκη επισκέφθηκε το σπίτι που έμεναν μέχρι πριν μερικά χρόνια ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού. Η παρουσιάστρια του Alpha έγινε έξαλλη και «εξερράγη» στον αέρα.

Η Ελένη Μενεγάκη ξέσπασε άγρια για Κωστόπουλο – Μπαλατσινού: «Είναι ντροπή! Αισθάνομαι απαίσια»!

Ο ίδιος ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει μιλώντας για κιτρινισμούς.

Πέτρος Κωστόπουλος: Η αντίδραση του όταν του ανέφεραν τα δημοσιεύματα για την Ελένη Μενεγάκη και το σπίτι του

Το πρωί της Δευτέρας, ο αρχισυντάκτης της πρωινής εκπομπής του Epsilon, Θέμης Μάλλης, παρουσίασε τόσο το εν λόγω απόσπασμα με το ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούλκα, όσο και την έκρηξη της Ελένης Μενεγάκη. H Κατερίνα Καινούργιου έδωσε την απάντησή της.

Η απάντηση της Καινούργιου στη Μενεγάκη

[dfp_ads id=236982]

Το θέμα παρουσιάστηκε στο Πρωινό με την πρόσθετη πληροφορία ότι η Ελένη έκανε unfollow την Κατερίνα στο Instagram. «Εμένα με ακολουθεί; Γιατί; Δεν κατάλαβα! Εγώ ακολουθώ την Ελένη Μενεγάκη!», είπε η Φαίη Σκορδά μεταξύ αστείου και σοβαρού. Στη συνέχεια, πήρε θέση για το θέμα που έχει προκύψει αναφέροντας τα εξής:

«Αυτό το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και τοποθετείται πάρα πολύ σωστά. Μεγάλωσε μια οικογένεια εκεί. Και 500 ευρώ να στο δώσουν δεν το παίρνεις. Θα σε ακολουθεί πάντα μια μαύρη σκιά, δεν το κάνεις! Έχει δίκιο η Μενεγάκη. Δεν είναι ωραίο. Είναι θέμα ηθικής. Ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να σκεφτεί να μπει σε ένα σπίτι που κάποιοι άλλοι έχουν φύγει… Δεν μπορείς να πας εκεί όταν τους ξέρεις. Δεν θα πάει τώρα να μείνει στο σπίτι που έμεναν ο Κωστόπουλος και η Μπαλατσινού».