Φαίη Σκορδά: «Ήμουν σίγουρη ότι ο Δημήτρης με τον Γιώργο θα ξαναμιλούσαν»

Τι αποκάλυψε για την επανασύνδεση των δύο παρουσιαστών;

«Είναι κάποιες σχέσεις που είναι πολύ δυνατές. Κάποιες σχέσεις δεν αλλάζουν επειδή αλλάζεις κανάλι ή αλλάζεις δουλειά. Τα δεδομένα δεν μένουν ίδια, αλλά όταν υπάρχει μία βάση καλό είναι αυτό να διατηρείται. Ήμουν σίγουρη ότι κάποια στιγμή θα ξαναμιλούσαν και για αυτό το λόγο είχα και όλο αυτό το διάστημα μαζί με τον Δημήτρη.» δήλωσε η Φαίη Σκορδά με αφορμή τις φωτογραφίες των παρουσιαστών που κυκλοφόρησαν

Όσο για τον ποιος έκανε το πρώτο βήμα…

«Δεν ξέρω τι έχει συμβεί ανάμεσα τους, εγώ κάτι φωτογραφίες είδα στα περιοδικά, είχαν πάρει και το γιο μου μαζί. Αστειεύομαι. Ακόμα και όλο αυτό που είχε γίνει και υπήρχε αυτός ο «πάγος», σίγουρα αυτοσαρκάστηκαν.

Για το αν είχε στεναχωρηθεί ο Γιώργος Λιάγκας με αυτά που είχαν ακουστεί από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο:

«Δεν έχω παρακολουθήσει τι ακριβώς έχει πει ο Δημήτρης. Φαντάζομαι δεν έχει αλλάξει κάτι. Σε εμάς όμως στην εκπομπή πάντα με χιούμορ και αγάπη.

Για το αν υπάρχει χώρος στην παρέα του Πρωινού για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο:
Γιατί έχει παχύνει τόσο;

Τέλος η παρουσιάστρια του Πρωινού δήλωσε: «Η σχέση που είχε αναπτυχθεί κυρίως ανάμεσα στον Δημήτρη και στον Γιώργο δεν είχε να κάνει τόσο με την εκπομπή. Σαφώς η εκπομπή τους είχε φέρει κοντά γιατί βλεπόντουσαν κάθε μέρα και έτσι γνωρίστηκαν γιατί έχουν το ίδιο χιούμορ και την ίδια χημεία. Αλλά από εκεί και πέρα δεν ήταν το σωστό, κάποια πράγματα πρέπει να μένουν ωραία.»