Φαίη Σκορδά: Η απάντηση για το επεισόδιο με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Ήταν επί προσωπικού και γι' αυτό απάντησα».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε κάνει ποδαρικό ως καλεσμένος στο Πρωινό και η Φαίη Σκορδά έγινε το πρώτο πρόσωπο για το 2016 που πέταξε το μικρόφωνό και αποχώρησε από ζωντανή εκπομπή.

Δείτε τι ακριβώς είχε συμβεί…

Η Φαίη, καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, εξήγησε: «Δεν μαλώσαμε, ήταν αληθινό εκείνη την ώρα. Είχε μέσα την πλάκα του, αλλά μέχρι εκεί. Ήταν επί προσωπικού και γι’ αυτό απάντησα. Έλεγε πριν ότι δεν πρέπει να μας επηρεάζει η γνώμη της κυρίας Κατίνας, αλλά μετά έλεγε για τα blogs, ότι γίνεται αναπαραγωγή μεγάλη και ότι αυτό γίνεται μόνο στην Ελλάδα και υπερβολή… Και του λέω «άρα σε νοιάζει, σε ενδιαφέρει για να κάθεσαι να συζητάς όλο αυτό το θέμα». Και γύρισε και μου είπε ότι εγώ δεν θέλω να σπάσω τα αβγά με κανέναν και πάντα βρίσκω έναν καλό λόγο και δεν λέω ποτέ κακό για κανέναν».

Η Φαίη Σκορδά εξήγησε και τους λόγους που ειρωνεύτηκαν τον ΣΚΑΪ για την παραγωγή του X Factor: «O ΣΚΑΪ δεν έχει καμία εμπειρία στα ψυχαγωγικά. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βγάλει ένα βραδινό show», ενώ μίλησε και για τις αγωγές που έχει δεχτεί ο Γιώργος Λιάγκας…

https://www.youtube.com/embed/p6reCRNdsDQ