Φαίη Σκορδά: «Δεν τολμά κανείς να μου προτείνει καλεσμένο τον Γιώργο Λιάγκα»

Γιώργος Λιάγκας

"Δεν έχω σκεφτεί σοβαρά να πάω καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου...."

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, η Φαίη Σκορδά απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για την προσωπική της ζωή.

«Η Σάσα Σταμάτη είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος που ήταν πάρα πολλά χρόνια στην εκπομπή. Ήμουν εγώ που την πρότεινα όταν ήμασταν στο Mega. Την αγαπάω πολύ, είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Αποφάσισε να κάνει κάτι άλλο και είναι λογικό. Υπάρχουν κύκλοι που κλείνουν επαγγελματικά. Εγώ το καταλαβαίνω, αλλά από εκεί και πέρα είμαι σίγουρη ότι το επόμενό της βήμα θα είναι πιο ώριμο για την ίδια και θα είναι πιο ευτυχισμένη μέσα από αυτό.

[dfp_ads id=236982]

Την αγαπώ πολύ την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Είναι εξαιρετική!

Δεν μου έχει προτείνει κάποιος να έχω τον Γιώργο Λιάγκα καλεσμένο στην εκπομπή. Μάλλον δεν τολμούν. Δεν έχω σκεφτεί σοβαρά να πάω καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου. Ίσως να πρέπει να είσαι διαφορετική ή διαφορετικός από αυτό που είσαι κανονικά και αυτό δεν μου αρέσει.

Ο Γιώργος Λιάγκας στη σκηνή μου έκανε πλάκα. Εγώ βγήκα με τον Γιώργο Παπαδάκη και απέναντι βγήκε ο Γιώργος μαζί με τη Ζέτα και μου έκανε αστειάκια.

Τα παιδιά τα μεγαλώνουν και οι δύο γονείς. Χρειάζονται εξίσου και τη μητέρα και τον πατέρα».