Φαίη Σκορδά: «Δεν ήταν εύκολη χρονιά»

«Ο Γιώργος είχε μια πάρα πολύ καλή πρόταση, δεν το είπε γιατί θα ήταν πάρα πολύ φτηνό».

Στο φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν, η Φαίη Σκορδά επισκέφθηκε τον Θέμο Αναστασιάδη στο ΟΛΑ ΜΠΙΠ, σε μια συνάντηση που μίλησε για όλους και για όλα…

Δύσκολη τηλεοπτική σεζόν

«Δεν ήταν εύκολη χρονιά, εγώ είμαι ειλικρινής πάντα, πραγματικά δεν ήταν εύκολη. Τώρα που τελειώνει συνειδητοποιώ πόσο δύσκολη ήταν. Στις αρχές υπήρχε πολύ μεγάλη διαφορά στα νούμερα, αυτή είναι η αλήθεια. Εγώ το έπαιρνα πιο πολύ στην πλάκα, δηλαδή γελούσαμε με τον Γιώργο. Εκείνη την ώρα εγώ δεν συνειδητοποιούσα ότι οι διαφορές ήταν τόσο μεγάλες. Άλλα έλεγα ότι για μένα ήταν η καλύτερή μου χρονιά και το πίστευα».

Ο ανταγωνισμός

«Εγώ είμαι πολύ αυστηρή στη δουλειά και η λογική μας είναι ότι εμείς κοιτάμε την εκπομπή μας ότι και να υπάρχει απέναντι και θέλουμε πραγματικά να υπάρχουν ζώνες και να γίνονται εκπομπές. Σε όποιο κανάλι και αν δουλεύεις, αν είσαι μόνος σου και δεν υπάρχουν ανταγωνιστές γιατί να σε κρατήσουν»;

Η τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκαν

«Ο Γιώργος είχε μια πάρα πολύ καλή πρόταση, δεν το είπε γιατί θα ήταν πάρα πολύ φτηνό. Το να το λέω γιατί διαπραγματεύομαι το θεωρώ πολύ φτηνό. Το είπε γιατί έχουμε ήδη υπογράψει στον ΑΝΤ1, δεν είχε να εκβιάσει κάποιον. Μόνο ένα ραντεβού έγινε το οποίο ήταν πολύ τιμητικό, μέχρι εκεί».

https://www.youtube.com/embed/fR-ZCeZApqA

Θα επέστρεφε στο Mega για πρωινό;

«Αν μου έλεγαν από πριν για ποιο λόγο δεν θα πήγαινα. Το να κάνεις ένα ραντεβού με έναν άνθρωπο και να μιλήσεις, με χαρά. Αλλά να σου πουν ήδη τι θέλουν… Τώρα, βέβαια, για τα επόμενα χρόνια είμαστε εδώ».

Το σκάφος του Γιώργου Λιάγκα

«Επειδή είχε ένα παλιότερα που υποτίθεται ότι κοιμόσουν μέσα, τάφος… και αν έχεις κλειστοφοβία… Ένα καλοκαίρι το βγάλαμε έτσι. Και του είχα πει δεν παίρνεις ένα φουσκωτό να κάνουμε τη βόλτα μας και ας μην κοιμόμαστε μέσα».
 
https://www.youtube.com/embed/E2HauTbNUmw

Ο χωρισμός Κωστόπουλου – Μπαλατσινού

«Γνωρίζαμε ότι ο Πέτρος και η Τζένη είχαν χωρίσει. Μου το είχε πει ένας δημοσιογράφος. Είχε γίνει στην αρχή της σεζόν».

https://www.youtube.com/embed/zMSm0yx92y4

Η φιλία με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Εγώ ποτέ δεν έχασα την επικοινωνία μου με τον Δημήτρη. Στις γιορτές, όταν γέννησα μου έστειλε χρόνια πολλά, είχαμε μια επικοινωνία μέσω μηνυμάτων πιο πολύ και 1-2 φορές στο τηλέφωνο. Ο Γιώργος δεν είχε καμία. Ο Γιώργος ήταν πικραμένος με το πώς πήγε όλη η ιστορία».

Οι φιλίες στην τηλεόραση

«Με τη Ράνια Θρασκιά, ενώ όταν ήμασταν στο Alter δεν κάναμε τόσο παρέα, τώρα αν γίνει κάτι θα την πάρω τηλέφωνο. Και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή τη θεωρώ φίλη μου. Αν συμβεί κάτι σημαντικό θα είναι εκεί».

https://www.youtube.com/embed/lp6R1ubXq0g