Φαίη Μαυραγάνη: «Την πρώτη χρονιά φτύσαμε αίμα, ήταν πολύ δύσκολα…»

Φαίη Μαυραγάνη

Η δημοσιογράφος μίλησε για την αρχή που έκανε στο Epsilon, όταν ξεκινούσε το κανάλι.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» η δημοσιογράφος Φαίη Μαυραγάνη η οποία παρουσιάζει την ενημερωτική της εκπομπή του σταθμού Epsilon «Τώρα ό,τι συμβαίνει» τα Σαββατοκύριακα. Η δημοσιογράφος μίλησε για τις δυσκολίες που είχε στην αρχή, το να στήσεις μια ενημερωτική εκπομπή σε έναν τηλεοπτικό σταθμό που μόλις ξεκινούσε, αλλά και την επιτυχία που ήρθε στην συνέχεια.

«Περάσαμε δια πυρός και σιδήρου. Την πρώτη χρονιά «φτύσαμε αίμα». Ήταν μία χρονιά που δεν υπήρχε καμία βάση. Ήταν όλα ανοιχτά. Και πας και ξεκινάς τρίωρη καθημερινή ενημερωτική εκπομπή, εσύ κι άλλος ένας άνθρωπος, από το τίποτα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Καταρχήν έλεγα ελάτε στο Epsilon και μου λέγαν τί είναι το Epsilon. Όταν έρχονταν και έβλεπαν ότι συστεγαζόμαστε με το EXTRA, έλεγαν «α γιατί δεν μας λέγατε ότι είναι το EXTRA». Έλεγα «δεν είναι το EXTRA είναι το EPSILON». Ήταν πάρα πολύ δύσκολα, μην γελιόμαστε. Η περσινή, που ήταν η δεύτερη, ήταν άλλη εικόνα. Άλλο κανάλι. Ένας άθλος για το ίδιο το κανάλι, πέρα από τη δική μας την εκπομπή. Ξεκινήσαμε καθημερινά, ήμασταν τρίωρη στην αρχή 12 -3, μετά πήγαμε 3 – 6 και μετά πήγαμε 1.30 με 4. Είχαμε τρεις αλλαγές ώρας μέσα στην ίδια χρονιά.

Για εμάς ήταν πολύ μεγάλη ευκαιρία το ότι πήγαμε σαββατοκύριακο. Φύγαμε από αυτό το δύσκολο κομμάτι της πρώτης χρονιάς που μας ζόρισε πάρα πολύ. Πήγαμε σαββατοκύριακο με ένα πολύ μεγάλο ρίσκο πάλι, γιατί υπάρχουν ζώνες στημένες χρόνια και κανάλια στημένα χρόνια, που έχουν παράδοση στην ενημέρωση χρόνια και προσπαθήσαμε κι εμείς να ανοίξουμε μια χαραμάδα να μπούμε. Ήταν δύσκολο. Θεωρώ ότι υπήρχε μια επιτυχία σε αυτή την εκπομπή γιατί υπήρξε μια σταθερότητα, υπήρξε κόσμος που μας εμπιστεύτηκε, καλεσμένοι που ήρθαν, το Epsilon το οποίο έκανε κάποιες κινήσεις έξυπνες, όπως το ότι ξεκινάμε πριν από όλους» είπε η Φαίη Μαυραγάνη, η οποία πρόσφατα ανανέωσε την συνεργασία της με τον σταθμό για δύο ακόμα χρόνια.