Φαίη Κοκκινοπούλου: «Ένας χωρισμός, ακόμα και αν έχει γίνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις…»

Φαίη Κοκκινοπούλου

Η Φαίη Κοκκινοπούλου σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις

Η Φαίη Κοκκινοπούλου μετά από 7 χρόνια απουσίας από τη θεατρική σκηνή, μιας και η ίδια είχε καταπιαστεί με τη συγγραφή, επέστρεψε με τη «Μαντάμ Σουσού». Με αφορμή τα επαγγελματικά της, η ηθοποιός μίλησε και για την προσωπική της ζωή, μετά το διαζύγιο με το χωρισμό με τον Αντώνη Καφετζόπουλο. Βρίσκει και εκεί εφαρμογή η φράση «κάθε τέλος είναι μια καινούρια αρχή»;

[dfp_ads id=236982]

«Ένας χωρισμός, ακόμα και αν έχει γίνει κοινή συνεναίσει, υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις, με τις καλύτερες συνθήκες, είναι ένα στρεσογόνο γεγονός στη ζωή μας. Ως εκ τούτου πιστεύω ότι σε κανέναν νορμάλ άνθρωπο δεν αρέσει να μιλάει για αυτό και μάλιστα δημόσια. Για να απαντήσω και να μην υπεκφύγω, μου αρέσει να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο και για αυτό πιστεύω ότι κάθε τέλος είναι ένα λιθαράκι για μια καινούρια αρχή, για κάτι διαφορετικό, για κάτι καινούριο, ελπιδοφόρο.

Δεν έχει πάθει κάτι η ζωή μου. Δεν έχει καταστραφεί. Δεν ξέρω τι εννοεί κανείς «να φτιάξει τη ζωή του». Για άλλον να φτιάξει τη ζωή του είναι να έχει μία σχέση, για άλλον να έχει μια εφήμερη σχέση και για άλλον να πάει στα Ιμαλάια. Μια χαρά είναι η ζωή μου» ανέφερε η Φαίη Κοκκινοπούλου στη συνέντευξη της.