Your Face Sounds Familiar: Όλες οι εμφανίσεις του ημιτελικού! [vid]

Your Face Sounds Familiar

Η λαμπερή βραδιά του ημιτελικού του Your Face Sounds Familiar και όλες οι 10 μεταμφιέσεις των διαγωνιζομένων.

Η Μαρία Μπεκατώρου καλωσόρισε στον Ημιτελικό του Your Face Sounds Familiar. Εδώ όπου μέσα και από τις αποψινές μεταμφιέσεις των 10 διαγωνιζόμενων καλλιτεχνών, θα ανακηρυχτούν οι 4 φιναλίστ που θα αναμετρηθούν για την 1η θέση στο μεγάλο Τελικό την επόμενη εβδομάδα.

Η διαδικασία ανάδειξης των 4 επικρατέστερων παικτών θα προκύψει αποκλειστικά από τις ψήφους του κοινού,  έπειτα από το άθροισμα της βαθμολογίας που έχουν συγκεντρώσει σε κάθε Live, συμπεριλαμβανομένης και της βαθμολογίας τους στον Ημιτελικό. Την επόμενη εβδομάδα, πριν τον μεγάλο Τελικό του Your Face Sounds Familiar, οι τηλεφωνικές γραμμές θα παραμείνουν ανοιχτές για τη διαδικασία ψηφοφορίας.

Η εμφάνιση της κριτικής επιτροπής την βραδιά του ημιτελικού…

Το βαθύ ντεκολτέ της Κοκκίνου έκανε την Μπεκατώρου να αναφωνήσει …«Ουάου!»

Πρώτος στην σκηνή εμφανίστηκε ο Άρης Μακρής, ο οποίος για ακόμα μια φορά κλήθηκε να ενσαρκώσει γυναίκα. Με το «So What» από την PINK οι κριτές μνημόνευσαν την Nancy Sinatra, που τον είχε φέρει στην πρώτη θέση στο 5ο live του Your Face Sounds Familiar. Εδώ μπορεί να μην πλησίασε φωνητικά, αλλά τουλάχιστον το έκανε με κέφι.

Σε διπλό ρόλο ο Ησαΐας Ματιάμπα ως Luis Fonci και Daddy Yankee με την επιτυχία «Despacito» πρώτα ξετρελάθηκε ο ίδιος με την παρτενέρ του κι έπειτα οι κριτές με την ενέργεια που μετέφερε η εμφάνιση του.

Με το απαραίτητο γρέζι στη φωνή η Παρθένα Χοροζίδου ερμήνευσε το «Total Eclipse of Heart» ως Bonnie Tyler.

Your Face Sounds Familiar: Δεν φαντάζεστε τι έγινε την ώρα της κριτικής στη Παρθένα Χοροζίδου…

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μπορεί να μην είχε πολλά στοιχεία για μπορέσει να …«αντιγράψει» από την  Tracy Chapman, ωστόσο κατάφερε με την ερμηνεία του στο “Fast Car” να μεταφέρει στην σκηνή του YFSF την ψυχοσύνθεση της, κάτι το οποίο επισήμαναν οι κριτές.

Ο Γιάννης Χατζόπουλος καταφέρνει να κάνει το χωρίς ανάσα τραγούδισμα του Βασίλη Παϊτέρη στο «Λόγια Κλειδωμένα» και οι κριτές βρίσκουν πως είναι η καλύτερη του φορά/

Ο Αντώνης Δόμινος συγκινεί τους πάντες ως Tony Bennet, ερμηνεύοντας λιτά με τη συνοδεία μόνο ενός πιάνου το «Fly me to the moon». Η εμφάνιση του θα οδηγήσει την Έλλη Κοκκίνου σε μια συγκινητική προσωπική εξομολόγηση…

Κατά κοινή ομολογία των κριτών ο Δημήτρης Μακαλιάς δεν θύμισε τον Γιώργο Νταλάρα ούτε στη φωνή, ούτε στην εμφάνιση, αν και όλοι αναγνώρισαν την προσπάθεια του και την επιθυμία του να τραγουδήσει το «Μάνα δε φυτέψαμε».

Η Ιρένε Τροστ γίνεται η Dua Lipa με το “Be with you” στον ημιτελικό του YFSF, ωστόσο αν και φωνητικά βρισκόταν αρκετά κοντά για ακόμα μια φορά, αρκετά στοιχεία της κίνησης της δεν αποτυπώθηκαν σωστά.

Η Σαμπρίνα επιστράτευσε όλη της την τσαχπινιά και χάρηκε τα ζίλια που χτυπούσε καθώς μετέφερε στην σκηνή του την Ζωζώ Σαπουντζάκη με το «Μια με θέλεις».

Η Κόνι Μεταξά παίρνει το ύφος της ψυχρής δολοφόνου που τη συμβούλεψε η Σόφη Ζαννίνου και ερμηνεύει το «My love» ως Kovacs.

Νικητής στον ημιτελικό βγήκε ο Αντώνης Δόμινος συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους από κοινό και κριτική επιτροπή.

Δείτε εδώ ποιοι είναι οι παίκτες που συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία σε όλα τα live και διαγωνίζονται στον μεγάλο τελικό!