Your Face Sounds Familiar: Όλες οι εμφανίσεις του 5ου live!

Your Face Sounds Familiar

Το Your Face Sounds Familiar πρόσφερε στιγμές γέλιου αλλά και συγκίνησης με το 5ο του live! Δείτε τις μεταμφιέσεις των παικτών!

Γεμάτο εκπλήξεις το Your Face Sounds Familiar, που πλέον μεταμορφώνει τις …Πέμπτες μας.

Η Μαρία Μπεκατώρου σε μία από τις πιο σέξι εμφανίσεις της υποδέχτηκε τους τηλεθεατές του Your Face Sounds Familiar για πρώτη φορά Πέμπτη, αλλά και έναν παλιό γνώριμο του παιχνιδιού στην κριτική επιτροπή. Ο Θανάσης Αλευράς, ο νικητής του πρώτου κύκλου του show αντικαθιστά τον Φώτη Σεργουλόπουλο στο 5ο live του Your Face Sounds Familiar, αφού ο Φώτης είχε προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό.

Ο Θανάσης Αλευράς επέστρεψε στο Your Face Sounds Familiar!

Όλες οι μεταμφιέσεις του 5ου live του Your Face Sounds Familiar:

Πρώτη στη σκηνή του YFSF η Παρθένα Χοροζίδου ως Gloria Gaynor, ερμηνεύει το I will survive και αποσπά θετικά σχόλια από τους κριτές.

Αγνώριστη η Κόνι Μεταξα, βγήκε ως Κατερίνα Στανίση και τραγούδησε «Σ’ έχω κάνει Θεό» φέρνοντας στην σκηνή πολλές από τις λεπτομέρειες της παρουσίας της τραγουδίστριας.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έδωσε με περισσότερη δυναμική την σκηνική παρουσία του Joe Jonas και στο Cake by the ocean, ωστόσο κατάφερε να πλησιάσει αρκετά τη φωνή του.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα κάνει το κοινό να σηκωθεί όρθιο και να χειροκροτεί πλησιάζοντας όχι μόνο τη φωνή του Joe Cocker, αλλά και την ψυχική του κατάσταση ερμηνεύοντας το «You are so beautiful». Συγκινημένοι στην κριτική επιτροπή  ο Θανάσης Αλευράς και η Έλλη Κοκκίνου.

Ο Γιάννης Χατζόπουλος καταφέρνει να πλησιάσει τη φωνή της Άντζελας Δημητρίου χωρίς υπερβολές στη μίμηση, ωστόσο η εμφάνιση… είναι κάτι παραπάνω από μακριά.

Για έναν «Ουρανό μ’ αστέρια» μας τραγουδά ο Δημήτρης Μακαλιάς, αλλά δεν είναι μόνος του. Μαζί του ο Κώστας Βουτσάς για να ενσαρκώσει τον … εαυτό του στην περίφημη σκηνή από την ταινία «Ραντεβού στον αέρα».

Ο Κώστας Βουτσάς έκλεψε την παράσταση! Βγήκε στην σκηνή του Your Face Sounds Familiar!

Ο Άρης Μακρής ενσαρκώνει πρώτη φορά γυναίκα και παρά την ατυχία στην έναρξη, οι κριτές εντυπωσιάζονται με …την ομορφιά του ως Nancy Sinatra και βρίσκουν πως είναι η καλύτερη του φορά.

YFSF: Ατυχία για τον Άρη Μακρή! Προσπάθησε να το σώσει η Μαρία Μπεκατώρου!

Η Σαμπρίνα άλλαξε το σωματότυπο της για να ενσαρκώσει την Adele με το «Skyfall» ωστόσο οι κριτές βρήκαν ότι έπρεπε να δουλέψει περισσότερο για αυτή την εμφάνιση.

Οι προσδοκίες των κριτών για τον Αντώνη Δόμινο που ανέλαβε να φέρει στην σκηνή τον Tom Jones, ήταν υψηλές, ωστόσο ο διαγωνιζόμενος δεν κατάφερε να τις φτάσει.

Η Ιρένε Τροστ εμφανίζεται τελευταία στην σκηνή και κάνει την ανατροπή αναγκάζοντας τους κριτές να αλλάξουν τη σειρά των βαθμολογιών τους. Η τραγουδίστρια όχι μόνο θυμίζει εξωτερικά τον James Blunt, αλλά καταφέρνει να πλησιάσει εντυπωσιακά τη φωνή του και το συναίσθημα του στο «Goodbye my lover».