Your Face Sounds Familiar: Όλες οι απολαυστικές μεταμφιέσεις του 9ου live! [vid]

Your Face Sounds Familiar

Οι δέκα διαγωνιζόμενοι του Your Face Sounds Familiar έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1.

Τρεις περίπου εβδομάδες κεφιού και πολλών μεταμφιέσεων απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του Your Face Sounds Familiar. Οι διαγωνιζόμενοι έχουν ήδη δοκιμαστεί σε πολλά πρόσωπα, ωστόσο κάθε live είναι ξεχωριστό, με απαιτήσεις για τον καθένα.

Η Μαρία Μπεκατώρου φορώντας μια μπλε στράπλες τουαλέτα υποδέχεται κριτική επιτροπή και τηλεοπτικό κοινό στο 9ο live του YFSF.

Οι μεταμφιέσεις του 9ου live

Ο Αντώνης Δόμινος είναι ο πρώτος που καλείται να μεταμορφωθεί στη διόλου μοναχική για εκείνον σκηνή του YFSF. Υποδύεται τον Pharrel Williams με το «Happy». Μαζί του 26 κορίτσια για να μεταδώσουν το κέφι του τραγουδιού. Με χαλαρότητα και παιχνιδιάρικη διάθεση, ικανοποιεί τόσο με την εμφάνιση του, όσο και με την ερμηνεία του.

Τους αγαπημένους του Metallica με το «Enter Sandman» φέρνει στην σκηνή ο Άρης Μακρής και μάλιστα από μια ιστορική στιγμή. Οι κριτές έχουν να πουν τα καλύτερα για την προσπάθεια και την ενέργεια του…

Ο Ησαΐας Ματιάμπα εντυπωσιάζει ως Stevie Wonder, μεταδίδοντας την ενέργεια του στο «Superstition» πίσω από τα πλήκτρα και τα μαύρα του γυαλιά.

Η Σαμπρίνα στην πιο απολαυστική της μεταμφίεση μέχρι τώρα. Το έριξε στη γυμναστική γιατί έπρεπε να γίνει …»Physical» ως Olivia Newton. Και αν μη τι άλλο πρόσφερε χαμόγελα καθώς προσέγγιζε τους κυρίους που γυμνάζονταν, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει και η ίδια το λαχάνιασμα της.

Η Ιρένε Τροστ ξεπερνά για ακόμα μια φορά τον εαυτό της, ιδιαιτέρως αν σκεφτεί κανείς πως στο προηγούμενο live είχε ενσαρκώσει την Britney Spears. Αυτή τη φορά ενσάρκωσε την Δήμητρα Γαλάνη ερμηνεύοντας το «Δυο μέρες μόνο» με πολύ ψυχή και ήταν στιγμές που κατάφερε να την αγγίξει.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς χόρεψε στη βροχή, έπαιξε με το νερό, προσπάθησε να χορέψει κλακέτες και όλα αυτά για τον Gene Kelly και το «Singing in the rain»… Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχε μάλιστα μια έκπληξη για εκείνον, χαρίζοντας του τις δικές του κλακέτες από τότε που έκανε μαθήματα.

Για δεύτερη φορά άντρας και για πρώτη φορά «λυπητερό» όπως είπε τραγούδι. Τα προβλήματα με το μικρόφωνο που στέκεται στο ύψος του και μακριά από εκείνο της Κόνι Μεταξά δεν αφήνουν κανέναν να απολαύσει το «The blower’s daughter» που τραγουδά ως Damien Rice.

Πανταζής εις διπλούν στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar. Αφού ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε στις πρόβες του Γιάννη Χατζόπουλου για να του μάθει μερικές ατάκες, αλλά και στο 9ο live για να τραγουδήσουν παρέα «Στον έβδομο ουρανό». Από τις καλύτερες μεταμφιέσεις του Γιάννη Χατζόπουλου που πέτυχε τον Λευτέρη Πανταζή, ιδιαιτέρως όταν τον είχε δίπλα του.

Πανταζής εις διπλούν! Η Κόνι Μεταξά βρέθηκε με …δύο μπαμπάδες στο 9ο live του YFSF!

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ξεπερνά για ακόμα μια φορά τον εαυτό του. Μεταφέρει στην σκηνή του YFSF τη ραθυμία στης Lana Del Ray στο Blue Jeans. Αποσπά θετικά σχόλια από τους κριτές που βρίσκουν πως είναι από τις καλύτερες εμφανίσεις του.

Μπορεί κανείς να μην είπε «Α! Η Ελένη Τσαλιγοπούλου» όταν η Παρθένα Χοροζίδου βγήκε στην σκηνή, κανείς ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην προσπάθεια που έκανε να πλησιάσει τον προσωπικό τρόπο με τον οποίο τραγουδά, αλλά και τη δυσκολία του κομματιού «Εγώ σ’αγάπησα εδώ».

Νικητής του 9ου live αναδείχθηκε ο Αντώνης Δόμινος, αλλά κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων συνέβη κάτι για πρώτη φορά!

Your Face Sounds Familiar: Απίστευτη τροπή! Ισοβάθμησαν τέσσερις παίκτες! Νικητής ο Αντώνης Δόμινος!

 Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το YFSF!