Your Face Sounds Familiar: Οι απολαυστικές μεταμφιέσεις του 7ου live!

Your Face Sounds Familiar

Οι δέκα διαγωνιζόμενοι του Your Face Sounds Familiar έδωσαν για ακόμα μια φορά τον καλύτερο τους εαυτό στο show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1.

Το show που λατρεύει τους stars όλου του κόσμου επέστρεψε και αυτή την Πέμπτη 8 Ιουνίου για να μεταμορφώσει ακόμα ένα βράδυ… μαγικά!

Η Μαρία Μπεκατώρου …υπέρλαμπρη, υποδέχτηκε την κριτική επιτροπή του show στο 7ο live του Your Face Sounds Familiar

Δείτε όλες τις εμφανίσεις του 7ου live του Your Face Sounds Familiar:

Η Παρθένα Χοροζίδου σε μια εκπληκτική εμφάνιση ως Bete Midler και με λίγα …μαγικά λόγια όπως το «Hocus Pocus» κάνει το ντεμπούτο των μεταμφιέσεων τραγουδώντας «I put a spell on you». Η χαρά της, ο δυναμισμός της, αλλά και η εξαιρετική της μεταμόρφωση συναντήθηκαν και δημιούργησαν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις.

Your Face Sounds Familiar: Η …μάγισσα Παρθένα Χοροζίδου έριξε το ξόρκι της ως Bete Midler!

Ο Ησαΐας Ματιάμπα μεταμορφώνεται σε μια… αγριόγατα με πολλά κοσμήματα και στρας για να υποδυθεί την Beth Ditto από τους Gossip τραγουδώντας το Heavy Cross.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου γίνεται ο Michael Stripe ξυπνώντας μνήμες στους κριτές με το Losing my religion των REM, που έχουν να πουν τις δικές τους ιστορίες για το τραγούδι, αλλά και να επαίνους για το αποτέλεσμα.

Οι στίχοι θα παιδέψουν τον Δημήτρη Μακαλιά στο «Shape of you», ο οποίος μεταμορφώνεται στον Ed Sheeran και διχάζει τους κριτές. Κάποιοι τον βρίσκουν πολύ κοντά εμφανισιακά και χαλαρό κι άλλοι αρκετά αγχωμένο να προλάβει τα λόγια.

Ίσως η μόνη φορά που η Σαμπρίνα προσπάθησε να μπει στο καλούπι κάποιου από τους καλλιτέχνες που υποδύεται, έχοντας ίσως και το άγχος της να μην ξεχάσει τα λόγια. Οι κριτές θα επισημάνουν αυτή την προσπάθεια, παρόλο που οπτικά, αλλά και σε συναίσθημα δεν θύμισε σε τίποτα την Νατάσα Μποφίλιου τραγουδώντας το «Μέτρημα».

Η Σαμπρίνα τραγούδησε το Μέτρημα ως Νατάσα Μποφίλιου στο Your Face Sounds Familiar!

Η Κόνι Μεταξά σέξι, ναζιάρα και συνεχώς χαμογελαστή, ακολουθεί πιστά σε φωνή και κίνηση τη Selena Gomez. Οι κριτές βρίσκουν πως είναι η καλύτερη της φορά.

Ο Αντώνης Δόμινος μεταμορφώθηκε στη Γιώτα Χαλκιά, κάνοντας την Έλλη Κοκκίνου να κλάψει από τα γέλια. Όταν βέβαια η πραγματική Γιώτα Χαλκιά εμφανίζεται στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar στήνεται το γλέντι και η Bete Midler, η Selena Gomez, η Νατάσα Μποφίλιου, ο Ed Sheeran και οι άλλοι stars του καναπέ σηκώνονται να χορέψουν… «Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί».

Η Ιρένε Τροστ είναι συγκινητική στην ερμηνεία της στο Read all about it ως Emeli Sande κάνοντας την Έλλη Κοκκίνου να πει πως έχει αδικηθεί ως τραγουδίστρια…

Ο Άρης Μακρής γίνεται ο Ozzy Osbourne τραγουδώντας το «Paranoid»…

Ο Γιάννης Χατζόπουλος δεν πείθει κριτές και κοινό αναπαριστώντας την εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στο εορταστικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με τους συντελεστές του Πρωινού παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2016.

Νικητής του 7ου live αναδείχθηκε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου! Δείτε τις ψήφους κριτών και κοινού!

«Πάγωσε» η Μπεκατώρου με την ατάκα Σεργουλόπουλου για Λιάγκα – Σκορδά!