Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπεκατώρου: «Το παλεύω ακόμα να αποκτήσω παιδί. Δεν έχω ξενερώσει»

Μαρία Μπεκατώρου

«Ο μπαμπάς μου ποτέ δεν με πίεζε. Είπα στη μαμά μου ότι σε παρακαλώ πάρα πολύ θέλω να σεβαστείς το γεγονός ότι...»

Με αφορμή την κουβέντα που είχαν για το Survivor και αν η Μαρία Μπεκατώρου θα επέτρεπε στο παιδί της να βλέπει κάτι τέτοιο στην τηλεόραση, η κουβέντα έφτασε στο θέμα της μητρότητας.  Η Μαρία Μπεκατώρου εξομολογήθηκε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στην εκπομπή DOT πως βάζοντας τον εαυτό της σε τέτοια θέση, βλέπει πως θα ήταν αυστηρή σε αυτό το θέμα και εκμυστηρεύτηκε πως το θέμα της μητρότητας είναι κάτι που δεν έχει εγκαταλείψει…

«Τώρα αν έκανα παιδί θα ήμουν τρομερά υπερβολική. Δεν το έχω αφήσει από το μυαλό μου. Το παλεύω. Δεν έχω ξενερώσει. Θέλω να εξαντλήσω όλα μου τα περιθώρια.

[dfp_ads id=236982]

Όταν ο γιατρός μου, μου λέει ακόμα ότι μπορώ να κάνω παιδί, δεν θα το αφήσω. Όταν μου πει δεν μπορείς, θα το αφήσω. Η ψυχολογία δεν φταίει, γιατί είμαι πάρα πολύ χαλαρή πια. Φταίει ότι έχω δοθεί πάρα πολύ στη δουλειά. Δεν είναι τυχαίο πως άνθρωποι που έχουν αφήσει λίγο τη δουλειά και έχουν κάνει focus σε αυτό, κάνουν παιδί. Όταν αφήσω τη δουλειά και αφοσιωθώ σε αυτό θα είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα. Θα το κάνω. Είμαι γεννημένη για να γίνω μάνα και δίνω τη μάχη μου κάθε μήνα γι’ αυτό.

Ο μπαμπάς μου ποτέ δεν με πίεζε. Είπα στη μαμά μου ότι σε παρακαλώ πάρα πολύ θέλω να σεβαστείς το γεγονός ότι κάνω μια προσπάθεια και δεν θέλω να ρωτάς πολλά. Και στη μαμά του Αντώνη το ίδιο. Και το έχουν σεβαστεί και δεν ρωτάνε.»