Η εξομολόγηση της Αποστολίας Ζώη: «Η ψυχολογία μου ήταν άσχημη για να κάνω το οτιδήποτε…»

Αποστολία Ζώη

Η Αποστολία Ζώη εξομολογείται για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν έχασε τη μητέρα της.

Η Αποστολία Ζώη μιλά στο περιοδικό People που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο και εξομολογείται για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την απώλεια της μητέρας της…

«Η μητέρα μου ήταν μοναδικός άνθρωπος που αφιέρωσε τον εαυτό της σε μας και μας μεγάλωσε υπέροχα. Ήταν το πρότυπο μου και πάντα φιλόξενη με όποιον ερχόταν στο σπίτι μας. Αν της έλεγες το πρόβλημα σου, το βράδυ δεν θα κοιμόταν με τη σκέψη να σου βρει μια λύση.

[dfp_ads id=236982]

Την έχασα από καρκίνο. Μάλιστα την ημέρα της πρεμιέρας στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανιζόμουν με τον Νίκο Βέρτη το φθινόπωρο του 2013, έμαθα πως δεν θα τα καταφέρει. Δεν θυμάμαι τίποτα από εκείνη την πρεμιέρα. Ύστερα από λίγο καιρό την έχασα. Η ψυχολογία μου ήταν άσχημη για να κάνω το οτιδήποτε. Πήγαινα στο μαγαζί εμφανιζόμουν και έφευγα. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με τη μουσική μου πορεία και την εξέλιξη της καριέρας μου τότε, το μυαλό μου ήταν στη μαμά μου. Μάλιστα κάποιοι «καλοθελητές» γύρισαν και είπαν «Και που γύρισε, τι έγινε;». Εισέπραξα ειρωνεία, κάτι που είναι συχνό φαινόμενο στη συγκεκριμένη δουλειά.»