Έξω φρενών η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον αποστολέα στο Πάμε Πακέτο: «Θα σταματήσω την εκπομπή! Δεν σου επιτρέπω»!

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Πρωτοφανής εξέλιξη στην εκπομπή. Οι σκληρές αντιδράσεις του αποστολέα βγάζουν από τα ρούχα της την παρουσιάστρια!

Το Πάμε Πακέτο με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, την Πέμπτη 30 Μαρτίου στις 21:50 στον Alpha, αναμένεται εκρηκτικό! Σε μια εποχή που τα social media για πολλούς έχουν αντικαταστήσει τις ουσιαστικές ανθρώπινες σχέσεις, η αποστολέας του πρώτου πακέτου έρχεται να μας υπενθυμίσει πως υπάρχουν και εξαιρέσεις. Πως μπορεί να δημιουργηθούν δυνατές σχέσεις και συναισθήματα για έναν άγνωστο άνθρωπο. Η αποστολέας, στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, ένιωθε απογοήτευση. Χάρη σε μια άγνωστη γυναίκα, την παραλήπτρια, πίστεψε και πάλι στη δύναμη των ανθρώπων.

[dfp_ads id=236982]

Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου, θα προσπαθήσει να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα σε μια μάνα με τον 19χρονο γιο της. Έχει να αγκαλιάσει το παιδί της 13 χρόνια παρότι τους χωρίζουν μόλις λίγα χιλιόμετρα. Το διαζύγιο των γονιών έχει αφήσει ανεξίτηλα τραύματα στη ψυχή του και ποτέ δεν συγχώρεσε την μητέρα του για κάτι που έκανε. Ο νεαρός αποστολέας επέλεξε μόνος του να μείνει με τον πατέρα του και με την μητέρα του συναντιούνται μόνο στις αίθουσες των δικαστηρίων, αφού οι μηνύσεις εκατέρωθεν δεν έχουν σταματήσει ακόμα και σήμερα.

Για ποιο λόγο απόψε της στέλνει πακέτο; Θέλει να κάνουν μια νέα αρχή στη σχέση τους ή απλά να την πληγώσει; Γιατί η Βίκυ Χατζηβασιλείου αδυνατεί να συνεχίσει την εκπομπή; Θα φύγει το κεντρικό πακέτο;

Στο τρέιλερ του επεισοδίου που παίζει ήδη στον αέρα του Alpha, βλέπουμε τη Βίκυ Χατζηβασιλείου να είναι έξαλλη με τη συμπεριφορά του αποστολέα. «Ήρθες εδώ για να τα βρεις με τη μαμά σου ή για να τη δικάσουμε όλοι μαζί; Σηκώνω τα χέρια! Θα τη σταματήσω την εκπομπή όπου νομίζω! Όχι, δεν σου επιτρέπω κάτι! Πες μου τι θες να κάνω!», φαίνεται να λέει έξω φρενών η παρουσιάστρια.