Έξαλλη η Σπυροπούλου στον αέρα με τον Παπανώτα: «Να ανακαλέσεις»! Μεγάλη ένταση!

«Δεν είναι ωραίο αυτό που λες!» - Παπανώτας: «Μην τρελαίνεσαι…» - Τον έκοψε στον αέρα!

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και Δημήτρη Παπανώτα στον αέρα του “Σπίτι μου σπιτάκι μου”, με αφορμή την δήλωσή του δημοσιογράφου ότι δεν μετανιώνει για τίποτα απ’ όσα έχει πει. Αυτό, όμως, που έκανε την γνωστή παρουσιάστρια να εξοργιστεί ήταν η επόμενη ατάκα του Παπανώτα για τις αγωγές: «Επειδή είναι πολύ της μόδας οι αγωγές, οι μηνύσεις…».

«Αυτό δεν είναι ωραίο που το λες, δεν είναι τίποτα της μόδας, δεν είναι ωραίο αυτό που λες. Όταν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται… Όχι, να ανακαλέσεις, δεν είναι της μόδας. Γιατί τους παίρνει η μπάλα όλους. Δεν είναι ωραίο αυτό που λες. Δεν μου αρέσει να γενικεύουμε κάποια πράγματα. Όπως γνωρίζει πολύς κόσμος, έχω κι εγώ σε εκκρεμότητα μια τέτοια κατάσταση και δεν θέλω να ερμηνευθεί ότι είναι της μόδας και το κάνω έτσι…», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ο Δημήτρης Παπανώτας στη συνέχεια αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχαν Λιάγκας – Σκορδά με Σπυροπούλου, με την παρουσιάστρια να λέει αρχικά “δεν θα ήθελα να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία” και εν συνεχεία να κόβει απότομα στον αέρα τον Παπανώτα, ο οποίος μιλούσε.