Έξαλλη η Σκορδά: «Δε θέλω να ξαναπαίξουμε θέμα με τον Γαβαλά»

«Έβγαλε νύχια» η παρουσιάστρια που έπιασε στο στόμα του τον Γιώργο Λιάγκα.

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά στο Όλα Μπιπ του Θέμου Αναστασιάδη χθες το βράδυ, άναψαν φωτιές στο Πρωινό. Ο Γιώργος Λιάγκας έσπευσε να απαντήσει στα όσα είπε για εκείνον:

«Καταρχήν ποτέ δεν είπα για παραίτηση. Δεύτερον, έχω πει χιλιάδες φορές ότι στο The Voice οι πρωταγωνιστές είναι οι τέσσερις coach και ο παρουσιαστής όποιος και αν ήταν θα έκανε επιτυχία γιατί δεν παίξει ρόλο ο παρουσιαστής. Πιστεύω επειδή τον συμπαθώ τον Λάκη, ότι όταν θες να προκαλέσεις και κάνεις αυτές τις αρλούμπες που ντύνεσαι γυναίκα κλπ κλπ, εάν ο κάθε Λιάγκας που η θέση του είναι να σχολιάζει όσο θέλει ο τηλεθεατής, δεν τον σχολιάζει, τον αναιρεί. Δηλαδή ο Λάκης τα φοράει, ώστε κάποιος Λιάγκας την επόμενη μέρα να τον σχολιάσει.»

Και η Φαίη Σκορδά επανέλαβε τη θέση της, όμως αυτή ήταν μόνο η αρχή…
«Να κάνουμε πάλι την ίδια συζήτηση; Είναι πολύ διαφορετικό ένας ηθοποιός, ο Λουδάρος για παράδειγμα σε έναν ρόλο σε επιθεώρηση, είναι μια παράσταση, είναι ένας ρόλος και είναι άλλο σε ένα show. Καλά, εγώ ούτεως ή άλλως έχω μάθει και από την παραγωγή και ο ίδιος μετά ρωτούσε πως ήταν, γιατί δεν ήταν καλό.»

Το μήνυμα του Λάκη Γαβαλά στη Σάσα Σταμάτη, ήταν η αφορμή για να γίνει πραγματικός χείμαρρος η Φαίη Σκορδά, η οποία μεταξύ άλλων ζήτησε να μην ξαναπαίξουν θέμα του Λάκη Γαβαλά στην εκπομπή, ενώ υποστήριξε τον Γιώργο Λιάγκα με καυστικές ατάκες προς τον  Λάκη Γαβαλά…
«Δε θέλω να ξαναπαίξουμε θέμα με τον Γαβαλά. Θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πολύ δύσκολα και αυτό είναι η αλήθεια. χθες, επειδή τώρα μάλλον μας παρακολουθεί για να απαντήσει και στην Σάσα, εάν θα ήθελε να πει και τι είπε συγκεκριμένα ο Γιώργος για αυτόν για το σοβαρό κομμάτι που αφορά στην περιουσία του και στη φυλακή.

Τώρα για όλα τα άλλα, εμένα δε μου αρέσει να ακούω ότι «τρώω σκυλοτροφή». Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν οικονομικά προβλήματα, που πραγματικά δεν έχουν να φάνε, που πραγματικά πρέπει να αισθανόμαστε τίποτα μπροστά σε αυτούς και πρέπει να βοηθάμε και πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας γιατί πολλές φορές μας συνεπαίρνει η καθημερινότητα και είναι κάποιες εικόνες άγριες που δυστυχώς και αυτές τις ημέρες των Χριστουγέννων με όλα αυτά τα φιλάνθρωπικά bazaar που γίνονται, τότε ίσως ξαναθυμόμαστε ότι πρέπει να είμαστε εκεί παρόντες σε όλους τους ανθρωπους που μας έχουν ανάγκη και τα παιδιά. Εμένα δε μου αρέσει να το ακούω από τον Γαβαλά να το ακούω, ο οποίος καλώς ή κακώς είναι ακόμα μέσα σε έναν λαμπερό κόσμο, ότι «ζω από σκυλοτροφή», γιατί μου ακούγεται ότι ναι μεν αυτό, λυπηθείτε με και θα σου πω και ότι ήμουν στεναχωρημένος και έκλαιγα, αλλά κατά τα άλλα κάνω και τον χαβαλέ μου και ασχολούμαι με το κόκκινο κραγιόν. Είναι μια μπερδεμένη ιστορία. Θεωρώ ότι είναι πολύ μπερδεμένος. περνάει δύσκολα και ο άνθρωπος δεν ξέρει πως να χειριστεί όλη αυτή τη δυσκολία και για αυτό αντιδρά έτσι. Δεν ξέρει από που να πιαστεί για να κάνει έναν ντόρο.

Όντως είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να είμαστε δίπλα του και είναι λίγο κάπως και δεν ξέρει τι λέει. Άσε που θεωρώ ότι είναι προσβλητικό να το λέει. Είναι υπερβολή που δε τη λές γιατί είναι μη αξιοπρεπής δήλωση προς τους ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη. Εγώ δεν θέλω να ξανασχολιάσουμε κάτι του Γαβαλά σε αυτή την εκπομπή γαιτί θεωρώ ότι δεν το κάνει επίτηδες αλλά λόγω αυτής της κατάστασης της δύσκολης, δεν μπορεί να το χειριστεί, δεν μπορεί να χειριστεί και την παρουσία του στο DWTS σωστά, διότι ναι μεν είναι ωραία η υπερβολή και το extreme, αλλά όταν ξεπερνάς το όριο και μπερδεύεις τη σημαίνει ηθοποιός, ρόλος, κόκκινο κραγιόν, σεξουαλικότητα, υποτιμάς ακόμα και τους ομοφυλόφιλους, είναι ένα μπερδεμένο πράγμα. Πιάνεται από κάποιον ο οποίος είναι δυνατός, ο οποίος είναι και εκείνος extreme στις δηλώσεις του και δεν ξέρει τι να ξεχωρίσει,αντί να του πει ευχαριστώ, λέει αρλούμπες.»

//www.youtube.com/embed/3pG55SzvgyA