Έξαλλη η Joan Rivers – Έφυγε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης

«Αυτή η συνέντευξη είναι προσκλητική» φώναζε η κωμικός.

Η Fredricka Whitfield ξεκίνησε να συζητά για το βιβλίο της Joan Rivers“Diary of a Mad Diva”, όταν όμως τη ρώτησε για την αντίδραση τoυ PETA, του Οργανισμού για τα Δικαιώματα των Ζώων στο εξώφυλλο του βιβλίου της, στο οποίο η κωμικός φορά γούνα, η κουβέντα πήρε άλλη τροπή.

Αυτή η συνέντευξη είναι προσβλητική. Εσύ φοράς δερμάτινα παπούτσια; Τότε σκάσε! είπε η Rivers ενώ η παρουσιάστρια γελούσε ασταμάτητα.

«Φεύγω! Αλήθεια φεύγω. Είναι άσχημο όλο αυτό. Κάνω τους ανθρώπους να γελούν εδώ και πενήντα χρόνια. Ήρθα στη γη για να κάνω τους ανθρώπους να γελούν. Το βιβλιο μου είναι αστείο. Φοράω γούνα που πέθανε πριν 15 χρόνια. Δουλεύω για τα δικαιώματα των ζώων. Σταματήστε το αυτό. Και κάνεις αυτό και είσαι κακιά και κάνεις εκείνο. Δεν είσαι ο άνθρωπος που μπορεί να πάρει συνέντευξη από κάποιον που κάνει χιούμορ» είπε η Rivers πετώντας το ακουστικό της και φεύγοντας από το πλατό.

Το αυτί της παρουσιάστριας του CNN δε φάνηκε να ιδρώνει καθόλου και συνεχίζοντας να γελάει πέρασε στο επόμενο θέμα λέγοντας απλά ότι νόμιζε πως έκανε πλάκα…
 
Δείτε το: