Έξαλλη η Ελεονώρα με τα δημοσιεύματα – Ο Ολζιέρσκυ θα κινηθεί νομικά!

Βίντεο: Το ξέσπασμα της παρουσιάστριας

Με αφορμή τα διάφορα δημοσιεύματα των περιοδικών για τη σχέση του Γιάννη Ολζιέρσκι με την Ελεονώρα Μελέτη, τον υποτιθέμενο νέο έρωτά του με την Φανή Χαλκιά, αλλά και τις ερωτήσεις των συνεργατών της, η παρουσιάστρια ξέσπασε σήμερα το πρωί για όλα αυτά που γράφονται και λέγονται το τελευταίο διάστημα.

«Έχω αποφασίσει για ανθρώπου που μπλέκω στη ζωή μου και αυτόματα τους παίρνει η μπάλα της έκθεσης να μην ξανάμιλήσω. Ο πρώην σύντροφός μου ο Γιάννης το έχει πληρώσει πάρα πολύ ακριβά αυτό το πράγμα. Του χρεώνουν από φίλες του, μέχρι περαστικές, μέχρι ξεπέτες. Εγώ αυτό δεν θα το κάνω ποτέ! Ποτέ!», είπε η Ελεονώρα χτυπώντας το χέρι της πάνω στο τραπέζι.

Στη συνέχεια μετέφερε το μήνυμα που της έδωσε ο Γιάννης Ολζιέρσκυ, για το τι πρόκειται να κάνει ο ίδιος από εδώ και πέρα: «Η υπομονή μουέχει ξεχειλήσει, έχει εξαντληθεί και θα κινηθώ νομικά από εδώ και στο εξής»!

Η Ελεονώρα έκλεισε το θέμα λέγοντας πως νιώθει άσχημα απέναντι στον Γιάννη: «Εξαιτίας μου έχει συμβεί όλο αυτό και νιώθω ότι δεν μπορώ να τον προστατέυσω πια! Είναι ανεξέλεγκτο»!

Δείτε το βίντεο: