Έξαλλη η Χρυσούλα Διαβάτη: «Δεν ξέρετε τι σας γίνεται»!

«Έχουν μία τάξη τα πράγματα, μην τα βάζετε σε ένα σακί, είναι μεγάλο λάθος»!

Για μια ακόμα φορά, οι δημοσιογράφοι κατάφεραν να …εκνευρίσουν τη Χρυσούλα Διαβάτη κατά τη διάρκεια δηλώσεών της. Αρχικά, η ηθοποιός είπε για το γεγονός ότι έχουμε να τη δούμε καιρό σε τηλεοπτικό σίριαλ: «Δεν μου κάνουν προτάσεις από την τηλεόραση γιατί εγώ για να πάω και να πληρωθώ πρέπει και να αξίζει τον κόπο. Δεν ξέρω πώς πάνε αυτοί που πάνε. Εγώ έβγαλα πολλά λεφτά από την τηλεόραση, αυτά που έπρεπε, τα οποία τώρα πληρώνω γιατί τα έκανα ακίνητα και πληρώνω ΕΝΦΙΑ». 

Για την επιστροφή του Σάκη Ρουβά στις πίστες, η Χρυσούλα Διαβάτη δήλωσε: «Πολύ καλά κάνει γιατί από ότι μαθαίνω είναι πολύ καλός, δεν το έχω δει το παιδί ποτέ. Γιατί να μην πάει, να το χαρεί, να βγάλει και λεφτά». 

Όταν την ρώτησαν το πέρασμα των ηθοποιών από την Επίδαυρο, η Χρυσούλα Διαβάτη έγινε έξαλλη: [Δεν πήγαν στην Επίδαυρο πολύ σημαντικοί ηθοποιοί. Ο Χορν και η Λαμπέτη που δεν πήγαν δεν ήταν καλοί; Έχουν μία τάξη τα πράγματα, μην τα βάζετε σε ένα σακί, είναι μεγάλο λάθος! Με θυμώσατε πολύ τώρα! Δείχνει ότι δεν ξέρετε τι σας γίνεται»!