Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ο καβγάς με τον Γιώργο Αγγελόπουλο πριν την αποχώρηση από το Survivor και η κλωτσιά!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκαναν τις τελευταίες μεταξύ τους γκρίνιες στο Survivor λίγο πριν το συμβούλιο του νησιού.

«Όλοι φορούσαν παπούτσια. Ήσουν ο μόνος που δεν φορούσε παπούτσια. Σου λέω βάλε και…» γκρίνιαζε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Γιώργο Αγγελόπουλο μετά το αγώνισμα ασυλίας που έχασαν και οι δυο τους. Οι δύο παίκτες του Survivor ήξεραν καλά πως αυτός ήταν ένας αγώνας που έπρεπε να κερδίσουν. Ωστόσο, η απόφαση του Γιώργου Αγγελόπουλου να μην βάλει παπούτσια, του κόστισε αρκετές «ζωές» από αυτές που είχε κατά τη διάρκεια του αθλήματος. Η ισορροπία του δεν ήταν καλή. Αντιθέτως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν αρκετά καλή στο παιχνίδι ισορροπίας πάνω από το νερό, ωστόσο οι τραυματισμοί της της είχαν στερήσει τη δυναμική της.

Survivor: Άφησε ο Ντάνος την Ευρυδίκη να κερδίσει; Χαμός στο twitter…

«Μπράβο Ευρυδικάκι, πιο αχάριστη γυναίκα δεν έχω δει» αποκρίθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που δεν του άρεσαν τα παράπονα της.

[dfp_ads id=236982]

«Και αχάριστη και γκρινιάρα και πάπια. Τι άλλο με έχει πει;» απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Σε έχω πάει, από το να οδηγήσεις που δεν άφησες όρθιο τίποτα, μέχρι τα δελφίνια που κρύφτηκαν μόλις σε είδαν γιατί τους πετούσες πέτρες. Στα καλύτερα σε έχω πάει» ξεκίνησε να την πειράζει ο Ντάνος και η Ευρυδίκη συνέχισε την γκρίνια: «Είμαι τραυματισμένη με πρησμένο αστράγαλο, πονεμένο πόδι, χτυπημένη μετά…»

Survivor: Αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγγνώμη από τον Ντάνο!

«Μου είπες εσύ να βάλω παπούτσια; Άμα μου το είχες πει, δεν θα τα έβαζα;», την τσίγκλισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Πας στοίχημα; Τον ψεύτη! Πάλι δεν ακούς. Όταν είσαι πάνω στο παιχνίδι δεν ακούς» απάντησε εκείνη και λίγο αργότερα ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνεχίζοντας τα παιχνίδια και τα νάζια ο Γιώργος Αγγελόπουλος της έδωσε μια από τις …γνώριμες πια κλωτσιές του.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!