Ευριδίκη: Πώς οδηγήθηκε στο χωρισμό με τον Κοργιαλά;

Ο καθένας βρίσκεται πλέον σε μια διαφορετική σχέση. Τι αποκάλυψε η Ευριδίκη για τη σχέση τους...

Η Ευριδίκη μίλησε για όλα στην ιντερνετική εκπομπή του Κεν Αλεξανδράτου «Celebrity Life Game». Έπεξε ρόλο στο τέλος της συνεργασίας της με τον Κοργιαλά ο χωρισμός τους; Θα ζητούσε την άποψη του για κάποιο τραγούδι; Πώς οδηγήθηκαν στο χωρισμό;

«Το ότι σταμάτησε η επαγγελματική συνεργασία με τον Δημήτρη Κοργιαλά δεν έχει να κάνει με τον χωρισμό. Από πέρυσι που άρχισα να δουλεύω πάνω στο καινούριο υλικό, δούλευα κυρίως πάνω σε δικά μου κομμάτια και άκουγα και τραγούδια φίλων που είχαμε πει ότι κάποια στιγμή θα συνεργαστούμε. Υπήρχε δηλαδή αυτό στο μυαλό μου ότι θα κάνω μία δουλειά χωρίς τον Δημήτρη γιατί είχαμε κάνει πολλά πράγματα μαζί.

Δεν ξέρω αν θα ζητούσα τη γνώμη του για κάποιο τραγούδι ή για κάποιο επαγγελματικό βήμα γιατί δεν υπάρχει λόγος να το κάνω, δηλαδή, ούτε στον Γιώργο στέλνω ας πούμε τα τραγούδια μου, σπάνια θα το κάνω»

Αν δεν είμαι καλά σε μία σχέση και αν βλέπω ότι σε αυτή τη σχέση επειδή ακριβώς δεν υπάρχει αυτό το πράγμα που λέμε χημεία, βγάζει ο καθένας τελικά το χειρότερο εαυτό του άλλου, πρέπει να σταματάς. Για να αποφασίσω να χωρίσω, αυτό συνέβη και στη δική μου περίπτωση. Πολλά χρόνια. Μου παίρνει λίγο χρόνο εμένα. Είμαι και εγωίστρια, δεν μου αρέσει να παραδέχομαι ότι απέτυχα σε κάτι ή ότι έκανα λάθος επιλογή. Αλλά όταν βλέπω ότι αυτή η επιλογή η λάθος με κάνει δυστυχισμένη, δεν γίνεται.»