Εύη Βατίδου: «Δεν έπρεπε να γίνουν όλα αυτά στο διαζύγιο…»

«Δε θέλω να το συζητήσω αυτό το πράγμα γιατί είναι μια ερώτηση που...»

Η όμορφη Εύη Βατίδου 8 χρόνια μετά το διαζύγιο της με τον Αλέξη Κούγια μίλησε για τον τρόπο που έχουν βρει με τον σύζυγο της να κρατούν σε μία ισορροπία τη σχέση τους για τα παιδιά τους, αλλά και το πως τα πράγματα οδήγησαν τότε σε ένα «άσχημο» όπως το χαρακτήρισε διαζύγιο.

«Με τον τρόπο του προσπαθούσε να μου εξηγήσει, ότι ξέρεις τι, από τη στιγμή που δεν έχουμε ανάγκη οικονομική, θέλω έναν άνθρωπο να κοιτάξει τα παιδιά. Μπορείς μετά αργότερα να κάνεις άλλα πράγματα. Δεν ήταν ποτέ αυταρχικός να μου πει δεν θα δουλέψεις στην τηλεόραση. Εγώ αφοσιώθηκα στην οικογένεια μου, τα παιδιά μου και τον άντρα μου, αλλά συνειδητοποίησα στην πορεία ότι δε μου βγήκε γιατί είμαι ένας άνθρωπος πολύ ενεργητικός. Έχασα την ανεξαρτησία μου, δε με νοιάζει πόσα χρήματα έβγαζα, ήταν τα δικά μου τα χρήματα και αισθανόμουν έχοντας τα δικά μου χρήματα πιο ασφαλής. Δε σημαίνει αυτό ότι ο άντρας μου δεν μπορούσε να καλύψει τα πάντα, αλλά η γιαγιά μου μου το έλεγε, ότι μη σε νοιάζει πόσα χρήματα έχουν οι γονείς σου ή ο άντρας σου, πρέπει εσύ να μπορείς να πατάς στα πόδια σου.»

Για τις πιθανότητες επανασύνδεσης…
«Δε θέλω να το συζητήσω αυτό το πράγμα γιατί είναι μια ερώτηση που δεν μπορώ να την απαντήσω κιόλας. Ούτως η άλλως με τον Αλέξη όταν ήμασταν μαζί, ήμασταν και δεν ήμασταν. Μια διαφορετική σχέση από το καθημερινό ζευγάρι.»

Για τις επόμενες σχέσεις…
«Όταν έχεις υπάρξει ζευγάρι και μάλιστα έχεις και οικογένεια, ο επόμενος πρέπει να είμαι κάποιος πολύ δυνατός άνθρωπος για να μπορέσει να σε συγκινήσει σαν προσωπικότητα. Για να πω ότι αλλάζω τη ζωή μου και πάω σε μια νέα σελίδα πρέπει να είναι κάτι πάρα πολύ δυνατό.»

Για τα όσα είχαν γίνει στο διαζύγιο…
Μπορεί αν είχα την ικανότητα να διαχειριστώ λίγο διαφορετικά τα πράγματα και εκείνος ήταν λιγάκι πιο ψύχραιμος και μπορούσε να δει κάποια πράγματα διαφορετικά, ίσως να μην είχα γίνει όλα αυτά και δεν έπρεπε να γίνουν όλα αυτά. Ό,τι έγινε έγινε όμως.

Για την εικόνα που έχει δημιουργηθεί για εκείνη λόγω του άσχημου διαζυγίου…
Φαντάζομαι ότι ίσως έχει δημιουργηθεί και από τα μίντια και από την τρομερή λασπολογία του παρελθόντος μία άσχημη εικόνα για μένα. Με ενοχλεί γιατί νομίζω ότι όλο αυτό δημιουργεί μία κακή αίσθηση γύρω από την πραγματικότητα του τι είμαι και με ενοχλεί και για τα παιδιά μου.»

https://www.youtube.com/embed/ryK_5o6VuFc