Εύη Βατίδου: «Αλέξης Κούγιας είναι αυτός, ποιος θα κερδίσει; Εγώ»;

Εύη Βατίδου

"Ρωτήστε τον Αλέξη αν θα μου ζητήσει τα χρήματα. Από τον Χρήστο και τη Μάιρα ας τα πάρει".

Δώδεκα χρόνια μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού, το δευτεροβάθμιο δικαστήριο στο οποίο έχει προσφύγει η Εύη Βατίδου απέρριψε την αγωγή που είχε καταθέσει διεκδικώντας το ένα τρίτο από τα αποκτήματα του Αλέξη Κούγια κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. Κρίθηκε πως «δεν είχε καμία συμβολή στην απόκτηση της περιουσίας αυτής» και την υποχρέωσε να του καταβάλει 92.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα.

[dfp_ads id=236982]

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας προ ημερών στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή Tatiana Live, ξεκαθάρισε πως δεν θα διεκδικήσει τα χρήματα που όρισε το δικαστήριο στην πρώην σύζυγό του ως αποζημίωση για τα δικαστικά έξοδα. Τι δήλωσε η Εύη Βατίδου, όμως, χθες στους δημοσιογράφους;

«Μα εννοείται ότι θα κέρδιζε το γραφείο μας, ποιος θα κέρδιζε; Αλέξης Κούγιας είναι αυτός, ποιος θα κερδίσει; Εγώ; Τι είμαι εγώ, νομικός; Το ήξερα ότι θα κερδίσει, χάρηκα πάρα πολύ. Είτε κέρδιζε αυτός, είτε κέρδιζα εγώ, το ίδιο είναι. Ρωτήστε τον Αλέξη αν θα μου ζητήσει τα χρήματα. Από τον Χρήστο και τη Μάιρα ας τα πάρει. Οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές, κάναμε και τη γιορτούλα μου όλοι μαζί. Ε, κάτι θα κάνει ο Αλέξης γι’ αυτά τα λεφτά. Θα είναι ένα μεγάλο δώρο».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…