Ευγενία Μανωλίδου: «Όλο το κομμάτι της τηλεόρασης ήταν κάτι που πέρασε από πάνω μου και έφυγε»

«Δεν ξέρω αν θα κάνω κάτι νέο τη­λεοπτικά, το σκέφτομαι»

Η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε στην Σόνια Καζόνι και το περιοδικό People για τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε και γιατί δεν έχει βρεθεί ακόμα στην τηλεοπτική οθόνη, αλλά και για τις οικονομικές υποχρεώσεις που υπάρχουν στην καθημερινότητά τους.

Η πρόταση από τον ΣΚΑΪ, για να παρουσιάσει το Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος….
«Η πρόταση για το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Δυστυχώς, τα γυρίσματα θα ήταν καθημερινά, πολύ­ωρα και απογευματινά. Ως εκ τούτου, για πολλούς μήνες, δεν θα έβλεπα τα παιδιά μου παρά μόνο τα Σαββατοκύριακα, κάτι αδιανόητο για μένα, ειδικά στο ξεκίνημα μιας καινούριας σχολικής χρονιάς. Επι­πλέον, θα αναγκαζόμουν να κόψω και το θηλασμό του μωρού. Συνεπώς, ήταν αδύ­νατον να προχωρήσω. Η αλήθεια είναι ότι μου γίνονται προτάσεις. Δεν έχω προ­χωρήσει με κάτι, γιατί είχα την ανάγκη να αφιερωθώ στη μουσική μου, όμως χαίρο­μαι που με σκέφτονται ακόμα. Ξέρεις, όλο το κομμάτι της τηλεόρασης ήταν κάτι που πέρασε από πάνω μου και έφυγε. Όμως, έμεινε η επικοινωνία με τον κόσμο. Έρχονται και με πιάνουν στο δρόμο και μου μιλούν ακόμα, σαν να εί­μαι δικός τους άνθρωπος. Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω αν θα κάνω κάτι νέο τη­λεοπτικά, το σκέφτομαι. Η εποχή είναι δύσκολη και εμείς ζούμε από τις δου­λειές μας. Υπάρχουν οι ανάγκες των παι­διών, της οικογένειας, έτσι αρχίζεις και το σκέφτεσαι ακόμα πιο σοβαρά»

Τι λέει για την τηλεόραση και τα χρήματα;

«Ως μουσικός δεν έβγαζα ποτέ πολλά λεφτά. Ποτέ δεν είχα οικονομική άνεση, παρά μόνο όταν ήμουν στην τηλεόραση. Εκεί πήρα κάποια καλά χρήματα κι έτσι μπόρεσα να τακτοποιήσω εκκρεμότητες που μέχρι τότε δεν μπορούσα να εξο­φλήσω. Από εκεί και πέρα, δεν ήταν τα χρήματα τόσα πολλά ώστε να βάλω στην άκρη. Όταν τελείωσε η τηλεόραση, τελεί­ωσαν και τα χρήματα. Και ξεκίνησα πάλι από την αρχή. Οπότε τώρα η πίεση που νιώθω είναι μεγάλη, αλλά δεν είναι ξένη, γιατί την έχω νιώσει πολλές φορές. Όπως και ο Άδωνις. Έχει κερδίσει χρήματα, αλλά έχει χάσει και πολλά λόγω των επι­χειρήσεων που είχε. Υπουργός έγινε σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για την Ελλάδα, που δεν υπάρχουν κρατικά χρή­ματα. Η βουλευτική αποζημίωση έχει μειωθεί πολύ και ως υπουργός δεν έπαιρνε περισσότερα λεφτά από ό,τι ως βουλευτής, έπαιρνε τα ίδια. Οπότε και εκείνος από την πλευρά του έχει τις δικές του δυσκολίες. Έχουμε πολλές υποχρε­ώσεις ως οικογένεια, αλλά αυτό που προ­σπαθούμε να κάνουμε είναι να μη μειώνουμε το επίπεδο της καθημερινό­τητας των παιδιών. Εμείς έχουμε ζήσει με πολύ λιγότερα και ούτε μας πειράζει ούτε μας φοβίζει. Αλλά δεν θα θέλαμε τα παιδιά μας να στερηθούν. Από την άλλη, όσο μπορούμε, τους έχουμε μεγαλώσει καλά και νομίζω πως και να λείψουν κά­ποια πράγματα στο μέλλον, δεν χάθηκε και ο κόσμος»

Διαβάστε ακόμα:

Η αρνητική απάντηση της Ευγενίας Μανωλίδου στον… εκατομμυριούχο!

Ευγενία Μανωλίδου και Άδωνις Γεωργιάδης βόλτα με τον νεογέννητο γιο τους