Ευγενία Μανωλίδου: «Είχαμε ένα πολύ άσχημο διαζύγιο»

«Ο Άδωνις ήταν ο συνδετικός κρίκος»

Με την Ευγενία Μανωλίδου ολοκλήρωσαν την τηλεοπτική τους εβδομάδα ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Το ραδιοφωνικό ταίρι του Γιώργου μίλησε για πολλά. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα όσα είπε για το δύσκολο διαζύγιο της από τον Θεόδωρο Μανωλίδη.

«Είχαμε ένα πολύ άσχημο διαζύγιο. Όταν τέθηκαν τα θέματα της διατροφής κλπ. τα πράγματα έγιναν πολύ άσχημα. Τα πράγματα είχαν φτάσει σε ένα οριακό σημείο. Τελικά μπορέσαμε και τα βρήκαμε εξωδικαστικά και μπορέσαμε και παντρευτήκαμε με τον ¨Αδωνη. Είχαμε κάνει το μωρό πριν παντρευτούμε. Έκανα επτά χρόνια να πάρω διαζύγιο», εξομολογήθηκε.

Πώς έφτιαξαν οι σχέσεις τους;

«Πολύ μεγάλο ρόλο (σ.σ.: στο να φτιάξουν οι σχέσεις της Ευγενίας με τον πρώην σύζυγό της) έπαιξε ο ¨Αδωνις. Ήταν ο συνδετικός κρίκος. Πήγε και τον συνάντησε και του είπε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα, ότι είναι πολύ κακό για τα παιδιά και ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να τον κρατήσουμε έξω από τη ζωή των παιδιών. Τώρα και στο σπίτι έρχεται πολύ συχνά και τρώμε μαζί πολύ συχνά και βεβαίως έχει λόγο στις αποφάσεις για τη ζωή των παιδιών και είμαστε πολύ αγαπημένοι», τόνισε η Ευγενία Μανωλίδου.

//www.youtube.com/embed/47c14yzwIpY