Eventful: Πρεμιέρα σήμερα στον ΣΚΑΪ

Ιδέες και λύσεις για όλα όσα έχουν λόγο να μας κάνουν να γιορτάζουμε και να περνάμε καλά...

Η Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου και το «Eventful» έρχονται με προτάσεις για την γυναίκα και τον άντρα, την νύφη, τον γαμπρό, την μαμά, τον μπαμπά, το παιδί… αυτόν που γιορτάζει στην ουσία!

Στο πρώτο επεισόδιο: Η Εβίτα Παπαχαραλάμπους κάνει ποδαρικό στην κουζίνα του «Eventful» και ετοιμάζει για εμάς ένα υπέροχο κουτάκι από μπισκότο.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος μιλάει για τον κομψό γαμπρό και τι πρέπει να φορέσει την ημέρα του γάμου του ενώ στο showroom της Kathy Heyndels ο Γιάννης Τόγκος αποκαλύπτει τα νυφικά της σεζόν που θα συζητηθούν. Ξεφυλλίζουν το γαμήλιο άλμπουμ της ηθοποιού Αλίνας Κωτσοβούλου η οποία μιλάει για τον κοσμοπολίτικο γάμο της στην πανέμορφη Σύρο.

Βλέπουμε step by step πώς μπορούμε να κάνουμε ένα άψογο νυφικό μακιγιάζ, μαθαίνουμε όλα όσα δεν ξέραμε για τους βαπτιστικούς σταυρούς, ανακαλύπτουμε χώρους δεξιώσεων που κάνουν την διαφορά, παρουσιάζουμε ένα πρωτότυπο θεματικό par-tea με γεύση από Λονδίνο ενώ φτιάχνουμε μόνοι μας ένα παιδικό διαδραστικό τραπέζι δραστηριοτήτων για παιδικά πάρτυ.

Στο «Eventful» δεν είμαστε απλοί θεατές… Δοκιμάζουμε, κατασκευάζουμε, δημιουργούμε, απολαμβάνουμε, μοιραζόμαστε, παίζουμε …. χαμογελάμε!!!!

«Eventful» με την Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου, κάθε Σάββατο μεσημέρι 15.15 στον ΣΚΑΙ!