Εβελίνα Νικόλιζα: «Ήμουν 105 κιλά! Το τερμάτισα!»

Εβελίνα Νικόλιζα

Η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη, Εβελίνα Νικόλιζα μιλά για τα 33 κιλά που έχασε με πολύ προσπάθεια.

Λίγο πριν βγει το 2016, η τραγουδίστρια Εβελίνα Νικόλιζα, την οποία το ευρύτερο κοινό γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο The Voice, μίλησε για τη δύσκολη και επιτυχημένη διαδρομή που έκανε και έχασε αρκετά κιλά. Η Εβελίνα Νικόλιζα μίλησε τόσο στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ για το φαγητό, κάνοντας λόγο για τον εθισμό που είχε σε αυτό.

«Από τα 58 κιλά έφτασα στα 105. Θυμάμαι μια περίοδο είχαμε φαγητό και στο σχολείο. Έτρωγα στο σχολείο και γύριζα στο σπίτι και έλεγα: «Δεν έχω φάει τίποτα όλη μέρα, πεινάω, τι έχουμε. Το καταλάβαινα και η ίδια ότι άρχισε να στραβώνει διότι έτρωγα κρυφά. Δεν είχα καλύτερο από το να φτιάξω στις 4 τα ξημερώματα μακαρόνια. Είχα πολύ έντονα το φαγητό στο μυαλό μου. Δεν είχα στο μυαλό μου ποτέ το να ντυθώ, να φτιαχτώ να πάμε με τις φίλες μας για ποτό. Είχα στο μυαλό μου να κάτσουμε στο σπίτι να παραγγείλουμε και να δούμε ταινία. Σκεφτόμουν το φαγητό, είχε γίνει εμμονή. Θα έτρωγα βραδινό ό,τι είχαμε στο σπίτι και μετά μπορεί να πήγαινα βόλτα και να έπαιρνα δυο σουβλάκια γύρο χοιρινό, πατάτα τζατζίκι» εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή Αυτοψία.

Ενώ η Εβελίνα Νικόλιζα μιλώντας εκπομπή La Biri Biri όπου αναφέρθηκε και στο πως αντιμετώπισαν την προσπάθεια της οι δικοί της άνθρωποι, όπως ο σύντροφος της, αλλά και η μητέρα της, Μπέσσυ Αργυράκη…

«Υπήρχαν προσωπικοί, επαγγελματικοί, ακόμα και ενδυματολογικοί λόγοι που έχασα τα κιλά.»

«Ήμουν 105 κιλά. Το τερμάτισα. Τότε δεν θα το έλεγα. Τώρα το λέω. Έχει διαφορά. Ήμουν 105 κιλά. Έχω χάσει 33 κιλά σήμερα που μιλάμε. Ίσως ακούγεται ότι δεν είναι τόσο σημαντικό και λένε «έλα μωρέ εντάξει, τρώει, να κόψει το φαγητό, να κόψει το βραδινό και ψητά – σαλάτες. Όποιος δεν το έχει περάσει, το βλέπει πολύ πιο εύκολο και έχουν δίκιο. Κι εγώ λογικά έτσι θα το έβλεπα, όπως βλέπω άλλα πράγματα που δεν τα θεωρώ τόσο δύσκολα και αυτοί που το περνάνε μου λένε όχι, καμία σχέση, είναι πολύ δύσκολο.

Εβελίνα Νικόλιζα: Άλλος άνθρωπος η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη! Έχασε 30 κιλά!

Οπότε τους δικαιολογώ, αλλά πραγματικά μου ήταν αρκετά δύσκολο. Μην πω και ψέματα. Είχα τρομερό θέμα με αυτό. Βασικά προσπαθούσα να δείξω ότι δεν έχω θέμα. Αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το στοιχείο που δείχνει πόσο θέμα έχεις. Ο αυτοσαρκασμός και χαχαχα είμαι χαλαρή και στο λέω εγώ από μόνη μου για να μην προλάβεις και το πεις εσύ πίσω από την πλάτη μου» λέει η Εβελίνα Νικόλιζα  που θυμάται σχόλια από το παρελθόν:

«Είναι πολύ σκληρά τα παιδιά. Δεν μπορούν να κρίνουν αν αυτό που θα πουν είναι σωστό ή σκληρό, ή κακό. Στις αρχές του δημοτικού ήμουν αδύνατη. Μετά πήρα τα κιλά και με έλεγε ένας Βαγγέλης «μπιφτέκι». Μετά ξαναδυνάτισα…Μετά.. Γενικά έχω σκαμπανευάσματα. Όχι τόσο μεγάλα όπως τώρα.»

Η Εβελίνα Νικόλιζα παραδέχεται ακόμα: «Έτρωγα κρυφά γιατί καταλάβαινα ότι δεν έπρεπε να τρώω τόσες πολλές φορές προφανώς. Καλά δεν πιστεύω και στο ότι «είμαι με ένα τοστ» όλη μέρα και δεν καταλαβαίνω πως φουσκώνω, εκτός αν υπάρχει πρόβλημα υγείας. Έτρωγα ασύστολα, έτρωγα τα πάντα, όλες τις ώρες, όλη μέρα.

Ο σύντροφος της

«Τον σύντροφό μου τον γνώρισα αδύνατο. Ήταν 120 κιλά στο παρελθόν. Αλλά νομίζω ότι αυτό παίζει τρομερό ρόλο στο να σε καταλάβει κάποιος. Ήξερε τι περνούσα. Έχει χαρεί πάρα πολύ τώρα που έχασα τα κιλά.»

Η μητέρα της

«Η μητέρα μου στην αρχή με παρατηρούσε. Άνοιγε την πόρτα με έβλεπε που έκανα διάδρομο, την ξανάκλεινε. Μετά με έβλεπε που έκοβα σαλάτα αντί να παραγγείλω. Δεν μου πολυμίλαγε. Μετά άρχισε και μου έλεγε «μπράβο, θέλω κι εγώ να ξεκινήσω». Το τελευταίο δίμηνο έχει χάσει μερικά κιλά, έχει ξεκινήσει και κάνει. Δηλαδή κατεβαίνω από τον διάδρομο και τη βλέπω που έρχεται με την πετσέτα της. Αυτή τη στιγμή κάνω γύρω στα 10  – 11 χιλιόμετρα περπάτημα την ημέρα.»

Η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη στο The Voice – Ξέσπασε σε κλάματα η τραγουδίστρια!