Ευαγγελία Συριοπούλου: Δεν φαντάζεστε τι σκέφτηκε μαζί με φίλες της για να κάνουν τζάμπα διακοπές στη Ρόδο!

Ευαγγελία Συριοπούλου

Η σέξι εμφάνιση της Ευαγγελίας Συριοπούλου στο The 2night show.

Καλεσμένη του The 2night show το βράδυ της Πέμπτης, η πρωταγωνίστρια της σειράς Έλα στη θέση μου, Ευαγγελία Συριοπούλου.

[dfp_ads id=236982]

Η όμορφη μελαχρινή η οποία βρίσκεται στην καθημερινή σειρά του Alpha ανάμεσα σε δύο άντρες, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη (Βλάσης) και τον Μαρίνο Κόνσολο (Αχιλλέας) εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως έχει σχέση εδώ και 7 χρόνια ενώ αποκάλυψε και μια απίθανη ιστορία του παρελθόντος. Μαζί με φίλες της πήραν μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς στην Ρόδο, προκειμένου να κάνουν διακοπές εκεί, μιας και δεν είχαν χρήματα!

«Βρεθήκαμε μια παρέα φίλες και έπεσε η ιδέα να πάμε σε αυτό το διαγωνισμό, γιατί θα κάναμε δωρεάν διακοπές στη Ρόδο. Δεν είχαμε λεφτά. Πήγαμε στη Ρόδο, κάναμε πάρα πολύ ωραίες διακοπές, μία εβδομάδα. 4 φίλες. Είναι πανέμορφες όλες. Αν θυμάμαι καλά ήταν το 2004. Πήγαμε στο διαγωνισμό γιατί θέλαμε να κάνουμε δωρεάν διακοπές. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Μας πήγαν στο πιο ωραίο ξενοδοχείο της Ρόδου και η υποχρέωση μας ήταν να πάμε μια μέρα σε αυτό το διαγωνισμό. Πήγαμε εκεί πέρα ένα βράδυ και πήραμε και αυτόν τον τίτλο. Όλες πήραμε τίτλο» αποκάλυψε η Ευαγγελία Συριοπούλου.