Ευαγγελία Μουμούρη: Τι είπε για την κόντρα της με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου;

«Έκανες το ίδιο που έκαναν και οι άλλοι. Με νευρίασες τώρα!»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Τα λέμε» η ηθοποιός Ευαγγελία Μουμούρη, την οποία απολαμβάνουμε στο ρόλο της στην Εθνική Ελλάδος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην οργισμένη ανάρτηση που είχε κανει πριν λίγο διάστημα στον λογαριασμό της στο Facebook.

Παραλήπτης της, χωρίς να γίνεται ωστόσο αναφορά του ονόματος της, η παρουσιάστρια του Alpha Βίκυ Χατζηβασιλείου, οποία λίγες μέρες αργότερα έδωσε τη δική της εξήγηση στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Απαντώντας στον Θανάση Πάτρα η Ευαγγελία Μουμούρη είπε:«Δε θα σου πω λεπτομέρειες. Απλώς σου λέω ότι εγώ τα μετράω όλα πριν κάνω κάτι. Καταρχάς εγώ δε μίλησα για πρόσωπο. Εγώ δε βγήκα να πω ότι το συγκεκριμένο άτομο έκανε αυτό. Εγώ μίλησα για έναν άνθρωπο, χωρίς όνομα, ο οποίος έκανε αυτό, το έχει ξανακάνει, γιατί το ξέρουμε, είμαστε μια οικογένεια στο θέατρο και δεν ενημέρωσε και κανέναν. Με καλείς στο σπίτι σου, κάτι μου συμβαίνει… φεύγω κατευθείαν; Εμείς στο θέατρο έχουμε τόσο κόσμο. Μιλάω πολύ απόλυτα αλλά δε θα έκανα κάτι χωρίς να το σκεφτώ. Έρχεσαι σαν βασιλιάς και φεύγεις σαν κλέφτης, γιατί;

Με ξέρεις τόσα χρόνια, πιστεύεις ότι αν ήθελα να κάνω ίντριγκα, θα έκανα με έναν άνθρωπο που δεν είναι της δουλειάς μου; Για να πάρω τα δεκαπέντε λεπτά διασημότητας που μου λείπουν; Το τι αναπαράγει ο καθένας είναι δικό του θέμα. Δεν ανέφερα ποτέ πρόσωπο ανέφερα μια κατάσταση και τελείωσε.

Με τσάντισες τώρα έτσι! Γιατί κι εσύ το έφερες ξανά. Έκανες το ίδιο που έκαναν και οι άλλοι. Με νευρίασες τώρα!»