Η Βασιλική Μιλλούση μίλησε για όλους: Μαυρίδης, Ζώη, Ζαμπίδης, Οροκλός…

Βασιλική Μιλλούση

Τι ετοιμάζει με τον Λευτέρη Πετρούνια;

Η Βασιλική Μιλλούση βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και οι ερωτήσεις για το Nomads έπεσαν βροχή από τους συντελεστές της εκπομπής, σε μια προσπάθεια να καταλάβουν ποια ήταν τελικά η αλήθεια για όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η Βασιλική Μιλλούση μίλησε για όλους:

[dfp_ads id=236982]

«Εγώ δεν είδα έναν άνθρωπο διπρόσωπο και δεν είδα ψέμα ούτε από τη μια μεριά, ούτε από την άλλη. Εμείς βλέπαμε στα αγωνίσματα ότι ο Γιώργος ήταν αρκετά στεναχωρημένος και απομονωμένος, κατά τ’ άλλα όμως, δεν γνωρίζαμε την κατάσταση οπότε δεν πήραμε και θέση.

Η Αποστολία κέρδισε δικαίως γιατί αγωνιστικά ήταν η καλύτερη. Ήταν αυτή που αποκρυπτογραφούσε πιο γρήγορα απ’ όλους τα παιχνίδια.

Δεν είχα υπολογίσει ότι θα με ψήφιζε ο Κωνσταντίνος Οροκλός. Γι’ αυτό και αποφάσισα να κατέβω. Αν ήξερα ότι θα ήμουν μονομάχος θα καθόμουν.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης στα αγωνίσματα λίγο υστερούσε. Δεν υπήρχε κάτι άλλο. Αφού τον ψήφισα, η συμπεριφορά του απέναντί μου άλλαξε εντελώς.

Και Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά ήμασταν μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια. Με στήριξε πολύ στο παιχνίδι. Ετοιμάζουμε ένα γυμναστήριο με τον Λευτέρη. Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις μια αίθουσα ενόργανης γυμναστικής στην Ελλάδα».