Ευαγγελία Αραβανή: «Έκλαψα όταν έφυγα από το Μεσ’ την καλή χαρά»

Καλεσμένη στο «Movies & Stars» στο ΜΤV Greece την Τετάρτη 20/2 στις 20.00 η Ευαγγελία Αραβανή.

Η πανέμορφη Ευαγγελία αποκαλύπτει τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, την ελληνική ζώνη που θα παρουσιάζει με ελληνικά βίντεο κλιπ στο MTV και εξομολογείται στον Γιώργο Σατσίδη όλο το παρασκήνιο, τα συναισθήματα και τα πραγματικά γεγονότα σχετικά με την αποχώρησή της από το «Μεσ' την καλή χαρά!» 

Νέα δουλειά, νέος ρόλος & η στήριξη της Ναταλίας!

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι στο ΜΤV και θα παρουσιάζω την εκπομπή «Greeklips» κάθε μέρα 18.00 – 19.00, όπου θα έχει αγαπημένα ελληνικά τραγούδια και νέες κυκλοφορίες. Σίγουρα με την πορεία όλα σε καλό βγαίνουν και τώρα είμαι στο MTV, αλλά δε σου κρύβω ότι το πρώτο διάστημα με την αποχώρησή μου από τον Alpha και στεναχωρήθηκα και πικράθηκα γιατί ήταν ξαφνικό και συνέβη σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Είχα περάσει από δοκιμαστικό οπότε όταν σου λένε ξαφνικά ότι δεν θα συνεχίσουμε μαζί, εγώ αυτό που ρώτησα ήταν εάν έκανα κάτι εγώ ή εάν έχετε κάποιο παράπονο για τη δουλειά μου και γι αυτό πρέπει να αποχωρήσω. Ικανοποιήθηκα όταν μου είπαν ότι δεν έχουν κάτι με εμένα και με τη δουλειά μου αλλά επειδή η δομή της εκπομπής δεν «σηκώνει» να είστε στον καναπέ έξι άτομα, πρέπει να γίνει όπως ήταν πριν. Στην πορεία αποδείχτηκε ότι μου πήρε τη θέση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Τώρα γιατί κράτησαν την Κωνσταντίνα και όχι εμένα δεν μπορώ να το ξέρω διότι ήταν απόφαση της διοίκησης του καναλιού. Αν συναντήσω έξω την Κωνσταντίνα θα της μιλήσω. Δεν μου έκανε κάτι η κοπέλα. Εντάξει έχασα τη θέση μου αλλά δεν φταίει η Κωνσταντίνα γι αυτό.
Όλα αυτά που άρχισαν να λένε ότι η Ναταλία είχε πρόβλημα μαζί μου δεν ισχύουν γιατί με την Ναταλία είχαμε και έχουμε άψογη σχέση. Η Γερμανού στεναχωρήθηκε πάρα πολύ και προσπάθησε να δει γιατί έγινε όλο αυτό, αλλά εντάξει είναι ένας εργαζόμενος, δε μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι ήταν δίπλα μου και με στήριξε λέγοντας: «Μη στεναχωριέσαι, θα έρθει κάτι καλύτερο για εσένα!». Και να λοιπόν που ήρθε! Επειδή πάντα θέλουν τα media να χρεώνουν κάτι στη Ναταλία για τις σχέσεις της με τις άλλες κοπέλες της εκπομπής όπως πέρυσι με την Έλενα Παπαβασιλείου και πιο παλιά με την Σίσσυ Χρηστίδου ότι δηλαδή έχει πρόβλημα ή κάτι τέτοιο, θέλω να τονίσω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η Ναταλία με στήριξε όσο κανείς και προσπάθησε να κάνει το καλύτερο».

«Έκλαψα όταν έφυγα από το Μεσ’ την καλή χαρά»

«Ειδικά τον πρώτο καιρό πολλοί με συναντούσαν έξω στο δρόμο και μου έλεγαν: Γιατί να φύγεις; ήσουν πολύ καλή και εγώ τους έλεγα ότι δεν ξέρω τι να σας πω γιατί δεν ήξερα ούτε εγώ τον λόγο που είχα φύγει από την εκπομπή. Επίσημα ο λόγος που μου ανακοίνωσαν ήταν ότι η ομάδα πρέπει να γίνει πενταμελής! Το γεγονός ότι είμαι low profile δεν ξέρω αν με έχει βοηθήσει. Πιστεύω ότι θα βοηθούσε εάν ήμουν λίγο bitch γιατί φαίνεται ότι πρέπει να είσαι λίγο «σκύλα» για να επιβιώσεις μέσα στο χώρο. Δεν απογοητεύτηκα με την αποχώρησή μου. Πείσμωσα και είπα ότι θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που τόσο πολύ μ’ αρέσει. Δεν σκέφτηκα να τα παρατήσω στιγμή. Επειδή όμως είμαι πολύ ευαίσθητη και όταν νιώθω αδικημένη κλαίω… όταν όλο αυτό μου ήρθε από το πουθενά και έσκασε σαν βόμβα στο κεφάλι μου και έκλαψα και με πήρε το παράπονο».

«Στο Dancing θα έλεγα ναι!» 

Ο χορός ήταν ανέκαθεν η μεγάλη μου αγάπη. Έκανα από μικρή μπαλέτο και πιο μετά λάτιν και ευρωπαϊκούς και τώρα πλέον διδάσκω.
Στην αρχή οι μαθητές μου ήταν «κάπως» απέναντί μου αλλά πλέον με αντιμετωπίζουν όπως οποιαδήποτε δασκάλα αφού είμαι στη συγκεκριμένη σχολή εδώ και δύο χρόνια. Στο Dancing θα ήθελα να πάω γιατί μ’ αρέσει πολύ ο χορός και γιατί γίνεται για έναν φιλανθρωπικό σκοπό. Δεν μου έχει γίνει πρόταση ποτέ αλλά θα το ήθελα πολύ.

 «Δεν τολμούν να με φλερτάρουν!» 

«Είμαι πολύ καλά. Είμαι στη φάση που τα έχω βρει με τον εαυτό μου και περνάω πολύ καλά. Δεν είμαι τις ίντριγκας, είμαι χαμηλών τόνων και δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει η όχι στο χώρο. Δεν έχω συγκεκριμένο τύπο άντρα που να μ’ αρέσει. Μου αρέσουν οι άντρες με baby face αλλά και άλλες φορές οι πιο αρρενωποί. Είναι πως θα σου κάνει το κλικ. Δεν τολμούν να με φλερτάρουν οι άντρες και αυτό είναι ένα θέμα. Είμαι παραδοσιακή γυναίκα και δεν φλερτάρω εγώ αλλά με τον τρόπο μου μπορώ να δείξω ενδιαφέρον. Οι περισσότεροι άντρες που είχα σχέση ήταν μεγαλύτεροι, μπορεί και 10 χρόνια διαφορά, δεν έχω υπάρξει ποτέ με συνομήλικο μου. Οι άντρες μου αρέσουν σαν φίλοι ή συνάδελφοι γιατί δεν είναι ανταγωνιστικοί. Συνήθως οι ωραίες γυναίκες δεχόμαστε επιθέσεις από άλλες γυναίκες».

Διαβάστε ακόμα:

Τι είπε η Ευαγγελία Αραβανή στο Πρωινό mou για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;