Ευαγγελία Αραβανή: Η αδιαθεσία στο DWTS και το λιποθυμικό επεισόδιο που την οδήγησε στο νοσοκομείο

Ευαγγελία Αραβανή

Ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε τι συνέβη με την περιπέτεια της Ευαγγελίας Αραβανή με την υγεία της.

«Η Ευαγγελια Αραβανή την Παρασκευή ήταν λίγο άρρωστη και γενικότερα δεν αισθανόταν καλά. Την Παρασκευή κατά τη διάρκεια του Live η Ευαγγελία κάποιες στιγμές βρισκόταν στα παρασκήνια και ήταν ζαλισμένη και σχεδόν υπήρξε και ένα λιποθυμικό επεισόδιο. Όλα καλά την Παρασκευή… Το Σάββατο όμως η Ευαγγελία μπήκε στο νοσοκομείο γιατί λιποθύμησε για τα καλά. Την πήγαν οι φίλες της στο νοσοκομείο» ανέφερε ο Κώστας Τσουρός αποκαλύπτοντας τι έχει συμβεί με την Ευαγγελία Αραβανή και την υγεία της.

[dfp_ads id=236982]

«Κάποια στιγμή εγώ έτρεμα λίγο γιατί δεν ήμουν και πάρα πολύ καλά σήμερα. Είμαι λίγο αρρωστούλα και ένιωθα λίγο κρύο μέσα στο πλατό και λέω δεν θα τη βγάλω καθαρή. Όμως μετά πήρα τα φαρμακάκια μου και συνήλθα. Δεν ξέρω αν μου φάνηκε, θα με δω αύριο. Πάντως ρωτούσα «βλέπετε κάτι;», «είμαι καλά;» γιατί ένιωθα και μια ζαλάδα και μια καταρροή, αλλά εντάξει τα καταφέραμε.

Πάω να κουκουλωθώ. Το έχω τρεις μέρες, νόμιζα θα περάσει μέχρι σήμερα» δήλωσε η Ευαγγελία Αραβανή στην κάμερα του Πρωινού το βράδυ της Παρασκευής. Το Σάββατο όμως αισθάνθηκε πολύ χειρότερα, «ήταν για ποτό έξω με τις φίλες της και λιποθύμισε». Έπαθε υπερκόπωση. Πήγε στο νοσοκομείο, νοσηλεύτηκε, της έκαναν μια ενδοφλέβια κορτιζόνη, έπαθε και οξεία λαρυγγίτιδα και έκλεισε η φωνή της. Γενικότερα από την κούραση είχε όλα αυτά τα συμπτώματα», αποκάλυψε ο Κώστας Τσουρός.

Ενώ η ίδια η Ευαγγελία Αραβανή με μια ανάρτηση της στα social media ανέφερε την Κυριακή πως είναι καλύτερα στην υγεία της.

Ευαγγελία Αραβανή: Το μήνυμα μετά την περιπέτεια με την υγεία της