Eurovision 2017: Θρίλερ με τα δημοσιεύματα για σοβαρό πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή της Πορτογαλίας

Eurovision 2017

Μια ιστορία που έχει προβληματίσει τους φαν του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2017 αλλά και τους δημοσιογράφους που ασχολούνται με τον θεσμό κρύβεται πίσω από τη συμμετοχή της Πορτογαλίας.

Ο τραγουδιστής του «Amar Pelos Dois» όπως ονομάζεται το κομμάτι με το οποίο συμμετέχει η Πορτογαλία, αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του που δεν του επέτρεψε να κάνει την πρώτη πρόβα του την περασμένη Κυριακή. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην εκπομπή La biri biri, αν βρεθεί το μόσχευμα που περιμένει ο Σαλβαδόρ Σομπράλ, θα αντικατασταθεί στη Eurovision 2017 από την αδελφή του.

[dfp_ads id=236982]

«Είναι κάτι που απασχολεί ιδιαίτερα όχι μόνο τους φανς του διαγωνισμού, αλλά και τους δημοσιογράφους που καλύπτουν τον 62 διαγωνισμό της Eurovision, αλλά και γενικότερα με τον θεσμό. Ο εκπρόσωπος της Πορτογαλίας Σαλβαδόρ Σομπράλ αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Τόσο σοβαρό ώστε να μην βρίσκεται στην πρώτη πρόβα της χώρας του που έγινε την Κυριακή και να αντικατασταθεί στην σκηνή από την αδελφή του που έχει συνθέσει και το τραγούδι.

Αυτό είναι η δεύτερη φορά που γίνεται στα 62 χρόνια του διαγωνισμού. Δηλαδή να εμφανιστεί άλλος σε πρόβα, στη θέση του βασικού ερμηνευτή. Κι αυτό γιατί… Ο τραγουδιστής της Πορτογαλίας, έχει ένα σοβαρότατο πρόβλημα με την καρδιά του. Ένα εκ γενετής πρόβλημα, σε σημείο που να χρειάζεται να κάνει μεταμόσχευση. Περιμένει μόσχευμα αυτές τις μέρες που μιλάμε.

Οι γιατροί του έχουν συστήσει να ελαχιστοποιήσει τα ταξίδια του σε περίπτωση που το μόσχευμα δεν έρθει πριν τον διαγωνισμό. Για αυτό και αν δεν έχει μόσχευμα μέχρι τις 7 του μήνα θα εμφανιστεί στο Κίεβο την ερχόμενη Κυριακή για να κάνει μόνο τις απαραίτητες πρόβες που μαγνητοσκοπούνται κιόλας και μεταδίδονται για να ψηφίσουν οι επιτροπές, ώστε να συμμετέχει κανονικά. Ειδάλλως, αν στις επόμενες ημέρες βρεθεί μόσχευμα, δεν θα εμφανιστεί στο διαγωνισμό και στη θέση του θα τραγουδήσει η αδελφή του» αναφέρθηκε συγκεκριμένα μιας και μετά την πρόβα την Κυριακή οι φήμες οργίασαν…

Η αδελφή του τραγουδιστή, Luisa Sobral ήταν όντως εκείνη που βρέθηκε στην πρόβα, μιας και ο τραγουδιστής δεν είναι στο Κίεβο.

Ωστόσο, η εκπρόσωπος του τραγουδιστή Ana Paulo διέψευσε τις φήμες για την υγεία του, λέγοντας πως η συμμετοχή της Πορτογαλίας δεν βρίσκεται σε κανένα ρίσκο και πως ο τραγουδιστής αναρρώνει από εγχείριση κήλης.