Eurovision 2017: Ο Αντώνης Λουδάρος απαντά στα αρνητικά σχόλια! «Και στα Όσκαρ γίνονται χοντρά λάθη»

Αντώνης Λουδάρος

« Μου φαίνεται άθλος και θαύμα το ότι πηγαίνουμε στη Eurovision».

Η επιλογή του τραγουδιού με το οποίο η Demy θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 62ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision έγινε στη βραδιά του ελληνικού τελικού την περασμένη Δευτέρα. Παρουσιαστές ο Αντώνης Λουδάρος μαζί με την δημοσιογράφο Ελένα Μπουζαλά οι οποίοι έγιναν και δέκτες αρνητικής κριτικής, που ως επί το πλείστον αφορούσε στο σύνολο της βραδιάς. Ο Αντώνης Λουδάρος απαντά….

[dfp_ads id=236982]

«Τεχνικά λαθάκια γίνανε. Όπως είδατε και στα Όσκαρ γίνονται χοντρά λάθη. Και στις πολύ μεγάλες διοργανώσεις μπορεί να συμβούν. Θα μπορούσαν ίσως να τα έχουν προλάβει κάποια πραγματάκια. Προσπαθήσαμε και εγώ και η Έλενα να καλύψουμε κάποια πράγματα μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία. Νομίζω έγινε με λίγο χιούμορ, με λίγο χαμόγελο και προχωρήσαμε.

Όταν εμείς οι άνθρωποι που ασχολούμαστε με αυτά τα πράγματα, αποφασίζουμε να εκτεθούμε, πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για οποιαδήποτε κριτική ασκηθεί. Η κριτική για εμένα καλώς γίνεται. Εγώ έχω μάθει να ζω με αυτό το πράγμα.

Ήταν μια βραδιά για να διαλέξουμε ένα τραγούδι, νομίζω διαλέξαμε το καλύτερο και να ευχηθούμε η κοπέλα που είναι νέα να πάει πολύ καλά, να πάει και η χώρα μας πολύ καλά. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, έτσι κι αλλιώς με αυτό που βιώνουμε όλοι μας. Δεν θα μπορούσε να είναι τρομερά πλούσια η παραγωγή γιατί μετά θα έβγαιναν και θα έλεγαν «α είναι πολύ πλούσια η παραγωγή», τώρα ήταν φτωχική λένε «γιατί είναι φτωχική», μα είμαστε μια φτωχή χώρα με ανθρώπους που παίρνουν 200 και 300 ευρώ για να ζήσουν, με ανθρώπους που είναι στη σύνταξη και δεν τα καταφέρνουν. Περνάμε δύσκολα όλοι στις δουλειές μας. Μου φαίνεται άθλος και θαύμα το ότι πηγαίνουμε στη Eurovision. Να μη λέμε ψέματα. Αν δεν υπήρχαν χορηγοί, δεν θα πηγαίναμε στη Eurovision.

Πολλά πράγματα τα είδαμε στον αέρα. Δεν είχαμε δει ούτε τα τραγούδια, ούτε τα βίντεο. Νομίζω και τα τρία τραγούδια είχαν έναν επίπεδο, αλλά αυτό μου αρέσει πιο πολύ από όλα.»