Eurovision 2017: Έξι πόλεις της Ουκρανίας διεκδικούν την διοργάνωση!

Eurovision 2017

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες.

Eurovision 2017 και οι …μηχανές άναψαν για τις 6 πόλεις που φιλοδοξούν να φιλοξενήσουν τον επερχόμενο ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού στην Ουκρανία.

Στις 20 Ιουλίου οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα και την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά μια πρωτότυπη διαδικασία όπου οι υποψήφιες πόλεις που μπαίνουν στη μάχη της διεκδίκησης της 62ης διοργάνωσης θα παρουσιάσουν δημόσια τις προτάσεις τους.

Dnipro, Kharkiv, Kherson, Kyiv, Lviv και Οδησσός φέρονται σύμφωνα με ανακοινώσεις της EBU, ως οι επικρατέστερες πόλεις που φιλοδοξούν να εντυπωσιάσουν τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ανθρώπων του τύπου αλλά και της μουσικής βιομηχανίας για τη πρόκριση τους.

Ευχάριστο γεγονός μπορεί να θεωρηθεί ότι το δικό τους λόγο θα έχουν και οι eurofans με τη γνώμη τους σε αυτή τη διαδικασία.

Προτεραιότητα σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από την EBU, θα δοθεί στις υποψήφιες πόλεις που δηλώνουν πώς έχουν τις επαρκείς υποδομές για να φιλοξενηθεί μια ακόμα άρτια διοργάνωση.

Η απόφαση δεν θα ανακοινωθεί εκείνη την ημέρα , αλλά την επόμενη κιόλας η Ουκρανική τηλεόραση θα ανακοινώσει τις δύο πόλεις που θα τελικώς θα προκριθούν στην επόμενη φάση και την 1η Αυγούστου θα γίνει η τελική επιλογή της πόλης που θα επιλεγεί για να φιλοξενήσει την επόμενη διοργάνωση.

Πηγή: infegreece.gr