Eurovision 2016: Οι Argo απάντησαν στα αρνητικά σχόλια και αποκάλυψαν ποιες χώρες «φοβούνται»!

Τι απαντούν στην Δάφνη Μπόκοτα που έκανε λόγο για «ερασιτέχνες»;

Λίγο πριν ξεκινήσει η ελληνική αποστολή της Eurovision για την Στοκχόλμη ώστε οι Argo να διαγωνιστούν απέναντι στις υπόλοιπες χώρες με το τραγούδι τους «Utopian Land», το συγκρότημα τραγούδησε στο πάρτι των φαν της Eurovision και απάντησε στα αρνητικά σχόλια που έχουν γίνει για αυτούς, αποκαλύπτοντας τα τραγούδια που «φοβούνται»…

«Έχω ακούσει σχόλια όπως για παράδειγμα «Πιτσιρικάδες!». Είμαι 52 χρονών. Ή «ερασιτέχνες», ζούμε από την μουσική για πάρα πολλά χρόνια. Γενικότερα τα σχόλια για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά, είναι πάντα ευπρόσδεκτα και τα θετικά και τα αρνητικά και φυσικά είναι κάτι το οποίο μας δυναμώνει, γιατί ακούμε τα αρνητικά σχόλια, γιατί πιθανό να υπάρχει κάποιο δίκιο πίσω από αυτά. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό γιατί ο στόχος μας αυτή τη στιγμή είναι να επικεντρωθούμε στη δουλειά που έχουμε να κάνουμε. Και δουλειά μας είναι να βγουμε στη σκηνή στη Στοκχόλμη και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό» δήλωσαν, απαντώντας εμμέσως και στα πρόσφατα σχόλια της Δάφνης Μπόκοτα.
Οι ίδιοι δήλωσαν πως δεν τους φοβίζουν τα τραγούδια των άλλων χωρών γιατί θεωρούν ότι συναγωνίζονται και αναφέρουν τα τραγούδια της Γαλλίας και της Αυστραλίας.