Eurovision 2016 – Αποκάλυψη: Ποιες δημοφιλείς τραγουδίστριες είχε απορρίψει ο Τσακνής για να στείλει τους Argo;

Η απευθείας ανάθεση της ΕΡΤ στην ...αποτυχία!

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά την εντελώς αποτυχημένη εμφάνιση της Ελλάδας στον ημιτελικό της Eurovision. Η απευθείας ανάθεση της ΕΡΤ, με τους Argo και το «Utopian Land», οδήγησε στον αποκλεισμό της χώρας μας από τον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου και έδωσε αφορμή για χιλιάδες αρνητικά σχόλια σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Ωστόσο, φαίνεται ότι υπήρχαν εναλλακτικές προτάσεις, οι οποίες θα είχαν οδηγήσει σε διαφορετικό αποτέλεσμα, αλλά…

Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος του Star, Γιώργος Βότσκαρης, σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Διονύσης Τσακνής απέρριψε τις υποψηφιότητες της Ελένης Φουρέιρα, της Demy και της Τάμτα, που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού! Ο ίδιος γράφει: «Τώρα τα γράφω εδώ για να ξέρετε φέτος για την eurovision είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον η Φουρείρα, η Ντέμι και η Τάμτα. Ωστόσο απορρίφθηκαν από τον κύριο Τσακνή για να στείλει με το έτσι θέλω αυτό που είδαμε χθες στην σκηνή της eurovision και να ακολουθήσει ο αποκλεισμός».

Το θέμα συζητήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Happy Day, με τους συντελεστές της εκπομπής να μένουν έκπληκτοι με την απόφαση του κ. Τσακνή.